Ce rețete au căutat românii pe Google în ultimele 12 luni?

June 18, 2021
20
Views


Mai mult, nu face nimic altceva decât să studieze și să creeze strategii de promovare. Ei bine, un specialist SEO din echipa SEOLITTE este într-adevăr o persoană extrem de serioasă și responsabilă, care își îndeplinește în mod conștiincios obligațiile de muncă. Studiem în mod continuu tot ce înseamnă optimizare SEO și strategii de promovare și venim cu soluții pertinente pentru clienții noștri.

Nu ne cărăm notebook-ul după noi chiar peste tot. Spunem bancuri și chiar râdem la ele, iar ideile ingenioase și trăsnite sunt la ordinea zilei, sigur că „just for fun” și doar în pauză, în rest suntem oameni serioși. În urma unei astfel de idei, ingenioasă sau trăsnită, voi să ne spuneți, ne-am apucat să studiem, care sunt cele mai căutate cuvinte de români pe Google.

În topul căutărilor se află „rețetele culinare”, micile plăceri nevinovate ale poporului român.

Top 10 rețete căutate de români pe parcursul anului 2021:

1. Rețetă gogoși

2. Rețetă banana bread

3. Rețetă pâine

4. Rețetă pizza

5. Rețetă eclere

6. Rețetă salată de boeuf

7. Rețetă zacuscă de vinete

8. Rețetă cozonac Jamila

9. Rețetă papanași

10. Rețetă negresă

Cel mai mare interes pentru rețetele culinare, a fost spre sfârșit de toamnă și în ajunul sărbătorilor de iarnă. Se pare că românii o duc destul de bine de sărbători 🙂

În ultimele 12 luni (2020-2021) românii au preferat deserturile, în topul căutărilor fiind următoarele rețete:

1. Rețetă chec

2. Rețetă tiramisu

3. Rețetă cozonac

4. Rețetă tort

5. Rețetă de chec.

Printre cele mai gurmande regiuni ale României se numără:

1. Județul Suceava

2. Județul Bistrița-Năsăud

3. Județul Giurgiu

4. Județul Buzău

5. Județul Bacău.

Datele acestei statistici, nu au fost de fapt o noutate pentru noi, dat fiind faptul că bucătăria tradiţională românească este diversă şi cuprinde nenumărate obiceiuri, tradiţii culinare și mâncăruri specifice. Fiind îndrăgită de foarte multe naționalități din lume, această nu are cum să nu placă și propriului popor.

Articolul a fost creat de către echipa SEOLITTE, datele au fost colectate cu ajutorul instrumentelor oficiale Google, cel mai accesat și relevant motor de căutare din România. Aceste date sunt publice și oficiale furnizate gratuit de Google. Unul dintre scopurile studiului a fost să cunoaștem mai bine țara, prin prisma intereselor pe care le urmăresc locuitorii ei.





Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *