Janta.ro ofera anvelope de calitate pentru autoutilitare

March 25, 2022
18
Views


Care trebuie sa fie principalele carcateristici ale anvelopelor pentru masinile atotutilitare?

Atunci cand alegi anvelope pentru vehicule autoutilitare trebuie sa fii constient ca acestea sunt facute sa transporte greutati mari. Astfel ca anvelopele pe care le alegi trbuie sa fie de calitate penru a rezista acestea presiuni si pentru a nu se deteriora repede. Au nevoie sa aiba o mare rezistenta la uzura, astfel ca vei prelungi viata anvelopelor alese.

O alta caracteristica importanta este aceea de a asigura o stabilitate buna in viraje, sa aiba aderenta pe carosabilul umed si implicit o distanta de franare cat mai scurta. Cu cat aderenta la sosea este mai buna, cu atat vor putea fi evitate derapajele. Bineinteles ca asa cum anvelopele pentru autoturisme se impart pe categorii, asa si anvelopele pentru autoutilitare sunt imparti in categorii de genul anvelope de vara, anvelope de iarna sau anvelope all season, si bineinteles se impart in diferite categorii pe dimeniune. Dimensiunea potrivita autoutilitarei tale o vei regasi in cartea masinii sau in talon.

Tot pentru autoutilitare, anvelopele se clasifica in anvelope premium, anvelope medii sau anvelope de buget. Ce trebuie sa cunosti, ca o caracteristica unica a acestora, este faptul ca atat cele pentru vara cat si cele pentru iarna sau all season au niste canale foarte adanci pe suprafata lor, pentru o aderenta mai mare in situatii de risc si un nivel crescut de siguranta.

Pe janta.ro pot sa gasesti o gama diversificata de anvelope pentru autoutilitare, din toate categoriile mentionate mai sus. In plus, cu ajutorul unui configurator virtual anvelope autoutilitare disponibil pe site, iti poti crea configuratia necesara pentru autoutilitara ta. Aceste anvelope disponibile pe site sunt 100%  compatibile si omologate cu autoutilitara selectata, vei avea nevoie doar de informatii de genul marca, model, anul fabricatiei si motorizarea masinii pentru a primi recomandarile potrivite.

Ce anvelope sa alegi pentru autoutilitare?

Ce trebuie sa iei in considerare alegand anvelope autoutilitare este in principal ca acestea sa asigure stabilitate. Pentru asta ele trebuie sa fie construite la interior cu niste blocuri mari si puternice si sa aiba centuri duble de otel, necesare atunci cand autoutilitara are incarcatura mare. Daca doresti niste anvelope vara cargo trebuie sa stii ca cele pentru autoutilitare respecta caracteristicile pentru rulajul pe carosabil foarte incins sau umed.

Destinate autovehiculelor de tip microbuze, rulote, furgonete, remorci sau camionete, destinate fie transportului de persoane, fie celui de marfa, anvelopele de tip cargo sau comercial vor avea o carcasa special conceputa pentru a sustine greutatea si a fi potrivite acestor sarcini. In momentul in care iti doresti sa achizitionezi astfel de anvelope trebuie sa acorzi atentie maxima calitatii, deoarece in functie de aceasta vei avea siguranta si control asupra autoutilitarei. In plus, daca nu folosesti anvelopele potrivite atat tu cat si ceilalti participanti la trafic pot fi afectati, astfel ca siguranta multor persoane ar putea fi pusa in pericol. De asemenea, niste anvelope de calitate iti vor garanta folosirea lor pentru perioade mai lungi de timp in conditii de siguranta.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *