Îți poți promova afacerea cu ajutorul unor litere luminoase?

October 12, 2022
13
Views


Casete luminoase și efectele produse de ele asupra firmei tale

În anul 2022, competiția este acerbă printre antreprenori. Toată lumea caută modalități prin care să își promoveze afacerea. În trecut, lumea făcea cunoștință cu afacerile prin intermediul broșurilor și a flyerelor. Și astăzi se folosesc aceleași metode, însă cu rezultate mai scăzute. Prin ce alte modalități îți poți promova afacerea?

Te-ai gândit că o casetă luminoasă sau un mesaj scris cu litere luminoase poate face diferența dintre tine și competitori? Casetele luminoase în mod special au devenit din nou populare în rândul antreprenorilor. Efectele pe care astfel de reclame le au sunt:

transmit un mesaj clar și la obiect;

sunt luminate, astfel că atrag clienți;

numele firmei devine cunoscut;

sunt ușor de ansamblat și de poziționat.

Acest tip de reclamă este tot mai des utilizat de către firme, restaurante, cluburi, centre SPA. Afacerea ta devine și ea vizibilă cu astfel de reclame.

Personalizează-ți reclama

Care este primul pas pe care trebuie să îl iei? În primul rând, te gândești la ce mesaj dorești să transmiți prin intermediul casetei luminoase. Să fie numele firmei scris cu litere luminoase, o poză, un mesaj scris cu litere volumetrice?

În funcție de ce anume dorești să conțină caseta, poți trece la pasul următor. Acum trebuie să te gândești cum anume dorești ca această casetă să arate. În general, forma acestora este dreptunghiulară. Poți alege și o casetă de formă pătrată, după preferințele tale. Apoi, urmează mărimea ei.

De obicei, casetele luminoase sunt mici și sunt amplasate în fața locului în care firma ta activează. Acestea pot fi și mari, încât să fie văzute de la distanță. Alege locația exactă, iar firma Litere Luminoase se va ocupa să îți ofere cele mai bune produse din gama casetelor luminoase.

Ce mesaj dorești să faci cunoscut?

Sunt diferențe majore între o casetă luminoasă și un panou cu iluminare LED, de exemplu. Astfel, câteva diferențe majore sunt prezentate în tabelul de mai jos:

 
Casete luminoase

Panouri cu iluminare LED

–       sunt de formă dreptunghiulară;

–       se personalizează în funcție de preferințe;

–       afișează anunțuri promoționale în general;

–       afișează orice fel de imagine/mesaj;

–       sunt lucrate din aluminiu;

–       pot fi din lemn, plastic sau metal;

–       sunt ieftine.

–       nu sunt costisitoare.

 

Cu ajutorul tabelului, te poți hotărî dacă dorești să optezi pentru casete luminoase sau panouri cu iluminare LED. 

Alegerea pe care urmează să o faci să fie filtrată de anumiți factori. Să te gândești la specificul afacerii tale și ce reclamă o avantajează. Pe urmă, la locul în care reclama să fie amplasată. Într-un final, să ai mereu în gând ceea ce un client ar dori să vadă/citească.

Sunt casetele luminoase benefice afacerii tale?

Antreprenorii, înainte de toate, doresc să cunoască beneficiile și avantajele modalităților de promovare. Ce le asigură acestea? Vor produce efectele scontate? Își merită investiția? Acestea sunt doar câteva întrebări generale pe care antreprenorii și le adresează.

În secolul 21, promovarea offline, cât și online este în plină dezvoltare. Modalitățile vechi de promovare au primit îmbunătățiri, astfel că firmele se află în competiție. Casetele luminoase nu și-au pierdut din farmec, astfel că se bucură de notorietate și în zilele de astăzi.

Astfel, motivele pentru care ar trebui să optezi pentru casete luminoase sunt următoarele:

    pot fi amplasate oriunde, pe pereții clădirilor, în fața clădirilor, alături de alte casete;sunt ușor de întreținut: ai nevoie doar de un electrician pentru recenzii lunare;fac cunoscute produsele și serviciile prestate de afacerea ta;produce acțiunea de tip top-of-mind: clienții vor reține numele firmei când privesc caseta luminoasă.

Firma cu care afacerea ta va înflori: LedLux

Poți beneficia de avantajele produse de casetele și literele luminoase prin colaborarea cu firma LedLux. Aceștia au produse de calitate de care afacerea ta se poate folosi. Află mai multe detalii despre cum afacerea ta poate deveni vizibilă accesându-le site-ul web. 

 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *