O retrospectiva a anului 2022

October 12, 2022
14
Views


”Donatia voastra uimitor de generoasa va schimba viata organizatiei noastre! Datorita acesteia vom putea construi o noua clinica pentru lenesi. Pe langa asta, vom reusi sa le oferim lenesilor un spatiu mai mare, dotat cu o suita chirurgicala completa si un aparat de radiografie intern!” – Sam Trull, co-fondatorul The Sloth Institute, spune.

 

Acest lucru va permite organizatiei The Sloth Institute sa ofere un nivel mai inalt de ingrijire pacientilor lor, avand de asemenea oportunitatea sa continue studiul privind procesul de vindecare al lenesilor in moduri care nu au fost niciodata studiate inainte. ”Deoarece lenesii au un metabolism incet (in special lenesii cu trei degete), oasele lor se vindeca foarte lent” – spune Sam.

 

Dar oare prietenii nostri, Gorgie și Gordita, oare cum mai sunt?

 

Cei doi rezidenti, Gorgie și Gordita, pe care Maria Nila a avut placerea sa ii urmareasca si sustina in acest an, au crescut intr-un final! Gorgie isi traieste viata in salbaticie, iar echipa The Sloth Institute il urmareste atent pentru a-l observa cum isi extinde teritoriul. Este un semn bun ce semnifica faptul ca se adapteaza la salbaticie, deoarece este suficient de confortabil pentru a calatori in zone noi si, de asemenea, ii ofera acces la noi surse de hrana. In acelasi timp, Gordita este pe cale sa iti paraseasca si ea cusca, urmand sa fie eliberata in inima junglei, astfel incat sa se poata adapta pe deplin intr-un mediu salbatic. Dupa ce a petrecut suficient timp in aceasta cusca, va fi eliberata anul viitor!

 

Maria Nila impreuna cu The Perfect World Foundation, Sam Trull si echipa din spatele organizatiei The Sloth Institute ar dori sa multumeasca tuturor persoanelor ce s-au implicat in programul ”2022, Un An Prietenos”. Urmatorul proiect de acest tip va fi anuntat pe 27 octombrie, chiar in timp pentru Ziua Mondiala a Veganismului (1 noiembrie).

 

Va multumim ca ati ales intr-un mod prietenos!

 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *