Prezentări business profesioniste, ca serviciu dedicat, în exclusivitate by EVV Marketing

October 12, 2022
15
Views


Pentru ca tu să nu intri în panică la auzul acestor vorbe, noi, EVV Marketing, am lansat în anul 2022 serviciul de creare prezentări business profesioniste, ca serviciu dedicat.

La baza design-ului și structurii prezentărilor stau circa 6 ani de experiență profesională în marketing și vânzări, atât în cadrul corporațiilor, cât și în colaborările cu firme mici și mijlocii.

EVV Marketing este prima agenție de marketing din România care oferă ca serviciu dedicat scrierea și așezarea în pagină a prezentărilor business PRO. Scopul acestora este de consolidare a unui brand și de evidențiere a acestuia la momentul abordării unei strategii orientate către new business. Toate acestea, printr-o documentare consistentă asupra pieței și implicit a domeniului de activare, urmărind o comunicare targetată către potențialii clienți.

Prezentările business sunt împărțite în categorii de interes, cu preponderență în prezentare de firmă, de brand (personal sau business), de produs, diferite tipuri de strategie, plan de afaceri, ș.a.m.d., în funcție de necesitățile clienților. Au un design atrăgător fiind în armonie cu trendul actual, folosind aplicații specifice de page design.

Detalii complete pe site-ul agenției accesând https://www.evvmarketing.ro/prezentare-firma/

 

Contact

George Grigorescu

Marketing și Advertising Advisor

0757.070.671

office@evvmarketing.ro

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *