„DINCOLO DE EȘEC” EVENIMENT PREMIUM CU PREZENȚĂ FIZICĂ

October 13, 2022
14
Views


PARTICIPĂ LA O EXPERIENȚĂ UNICĂ LIVE

Creatorii celui mai mai vizionat serial motivațional din România, “Dincolo de Eșec”, te invită la o experiență unică de creștere personală și profesională.

Serialul „Dincolo de Eșec” a înregistrat în ultimele 12 luni peste 2 Mil de vizualizări potrivit Youtube și platformei de streaming bizilive.tv.

Ești în căutarea unei experiențe transformaționale pentru creștere personală sau profesională? Te așteptăm la evenimentul cu prezență fizică “Dincolo de Eșec Live “, din 20 octombrie.

CINE SUNT INVITAȚII ACESTEI EDIȚII?

Dacă eșecul este atât de important, de ce nu vorbim despre el? Este eșecul cheia către succes? Putem avea succes fără să eșuăm?

Sunt întrebări la care vă invităm să răspundem alături de invitații primei ediții: Anca Maftei | Psihoterapeut, Oreste Teodorescu | Jurnalist, Cerasela Rogen | Life Coach, la cel mai nou eveniment al comunității, pe 20 Octombrie 2022.

În fiecare eveniment vor fi invitați profesioniști din domenii variate: medici, profesori, experti, campioni mondiali, vedete tv, influenceri, antreprenori, terapeuți, milionari, care vor impartăși cu noi experiențe care „nu au mers bine” și care ne vor schimba perspectiva asupra eșecului.

CE VEI DESCOPERI LA ACEST EVENIMENT?

Cum să transformi eșecurile într-o experiență de creștere personală sau profesională?

Cum să Identifici mai exact cauzele eșecurilor astfel încât să nu le mai repeți?

Cum să aplici tehnici și metode prin care poți depăși eșecurile și momentele provocatoare din viață?

CE TEME VOR FI ABORDATE LA EVENIMENT?

DEFINIREA EȘECULUI

Cum definim eșecul și de ce este acesta important?

CAUZELE EȘECULUI

În viață personală, la fel ca în viața profesională, nu toți suntem suficient de norocoși încât să avem doar succes și reușite.

CUM TRANSFORMĂM EȘECUL?

Pe parcursul vieții, învățăm să transformăm eșecurile în ocazii pentru creșterea personală sau profesională.

ESTE EȘECUL CEL MAI BUN ÎNVĂȚĂTOR?

Eșecurile se pot transforma în cei mai buni profesori, care ne pot arăta calea către o versiune mai bună personală sau profesională.

DEPĂȘIREA EȘECULUI

Descoperă tehnici și metode prin care poți depăși eșecurile și momentele provocatoare din viață.

CE ESTE DINCOLO DE EȘEC

Află răspunsuri neconvenționale și lecții importante din eșecurile personalităților invitate.

UNDE SE VA DESFĂȘURA EVENIMENTUL?

Evenimentul va avea loc pe 20 octombrie, începând cu ora 19.00, la sediul Clinicii Dr. Lorelei Nassar din București, Strada Puțul lui Zamfir nr. 15 A.

CUM MĂ POT ÎNSCRIE LA EVENIMENT?

Prețul biletului este de 75 de lei și toate încasările vor fi donate către asociația ACSIS.

Te poți inregistra chiar aici: Dincolo de Eșec LIVE

“Dincolo de Eșec” este cel mai urmărit serial motivațional Românesc care abordează eșecul în profunzime, transformându-l într-o resursă pentru succes! Știm cu toții că eșecul este o parte a succesului, dar nimeni nu vrea să vorbească despre el.

VIDEO | EXTRAS DIN SERIAL 

https://youtu.be/5qhk_JjpOOg

“Dincolo de Eșec” este un serial marca BiziLIVE TV.

BiziLIVE TV este o companie de streaming independentă, care oferă un serviciu media de streaming adresat direct spectatorilor prin Internet. Acest serviciu ocolește platformele de televiziune prin cablu, difuzare și satelit, companiile care acționează în mod tradițional ca controlor sau distribuitor al unui astfel de conținut. Compania este indepenedentă si formată din contributori, antreprenori, jurnaliști, consultanți, avocați, experți contabili, voluntari și traineri care produc conținut video on demand educativ, business și divertisment.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *