De ce este necesară operația de micșorare sâni și când ai nevoie de ea?

October 17, 2022
15
Views


Greutatea mare poate duce la o postură proastă, dureri de spate, tensiune sau inflamație a pielii, iar libertatea de mișcare este adesea limitată semnificativ. Prin urmare, multe femei iau în considerare o operație de micșorare sâni pentru a reduce volumul împovărător al sânilor. În acest caz, corecția chirurgicală constă atât în ​​reducerea greutății, cât și în corectarea formei pielii și a mameloanelor.

Pentru a obține cele mai bune rezultate estetice posibile, reducerea sânilor poate fi combinată cu o liposucție suplimentară. Aceasta se aplică în special la o bază foarte largă a sânilor și la extensiile laterale ale sânilor. În plus, o corecție a mameloanelor poate fi efectuată în același timp ca parte a unei reduceri a sânilor, de exemplu pentru a reduce mameloanele sau areolele supradimensionate într-o manieră bine formată.

Impact asupra formei și dimensiunii sânilor

Forma și dimensiunea sânilor au un impact semnificativ asupra aspectului și bunăstării tale generale. Sânii prea mari de diferite mărimi pot fi stresanți psihic și îți pot afecta stima de sine, dar și bucuria mișcării active și a îmbrăcămintei la modă. Dorința de reducere a sânilor apare de obicei din problemele care apar și din motive estetice. Durerea de spate și de umăr, problemele de postură și durerea la alergare sau la exerciții nu sunt neobișnuite pentru aceste persoane. Pentru majoritatea femeilor, reducerea sânilor are un efect pozitiv asupra atitudinii lor față de viață și a încrederii în sine. Dacă dimensiunea prea mare a sânilor te deranjează sau suferi de boli secundare din cauza greutății, o operație de micșorare sâni poate fi foarte utilă.

Deoarece aceasta este o procedură invazivă, are totuși riscuri ca orice operație. În consecință, nu lua în grabă decizia de reducere a sânilor, ci ascultă de sfaturile de specialitate oferite de medic. În conversație vei afla că reducerea estetică a sânilor nu are legătură cu extremele din mass-media. De asemenea, medicul tău îți va explica ce posibilități realiste există și unde există limite ale chirurgiei estetice în cazul tău. Consultația detaliată te va ajuta să eviți dezamăgirea după procedură dacă sânii tăi sunt mai mici, dar nu la fel de fermi ca atunci când erai tânără.

Operație micșorare sâni – Motive

Există diverse motive pentru reducerea sânilor. Nu ar trebui să asculți de cei din jur, ci doar de vocea ta interioară. Te simți inconfortabil în corpul tău și ai dori ca intervenția chirurgicală să-ți restabilească sănătatea și rezistența? Atunci ești pe drumul cel bun și poți câștiga mai multă încredere în tine și ușurare prin reducerea țesutului mamar. Dacă îți dorești operația de micșorare sâni din motive de perfecțiune și te ghidezi după idealuri în radio și mass-media, o discuție cu medicul curant poate duce la conștientizarea că reducerea sânilor nu este dorința ta urgentă, ci doar o orientare către o estetică care nu-ți aparține. 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *