Prize și întrerupătoare – calitatea se întâlnește cu funcționalitatea și designul

October 17, 2022
14
Views


Varietatea materialelor variază, de asemenea, în funcție de producător. Sic, elegant și atemporal, ai cea mai mare zonă de operare posibilă din gamele de prize și întrerupătoare  Buster & Punch și Rendl Light Studio. Dispozitivele se caracterizează prin cadrul deosebit de îngust, care creează un aspect subtil, minimalist. Există multe combinații posibile: în designul sistemului, întrerupătoarele și prizele pot fi combinate cu variatoare, termostate, detectoare de mișcare sau componente inteligente, la fel de individual ca acasă.

Prize și întrerupătoare pentru orice casă

Cu produsele inovatoare, ți se oferă soluții flexibile pentru casa ta – fie că este vorba despre o construcție nouă, o conversie sau renovare. Pornind de la priza simplă sau de la comutatorul clasic, se dezvoltă sisteme holistice de casă inteligentă care pot fi adaptate individual nevoilor și dorințelor tale. În gama extinsă vei găsi prize și întrerupătoare în versiuni montate pe suprafață și încastrate, elemente de casă inteligentă și numeroase accesorii pentru toate gamele de comutatoare. Scopul este de a crește confortul de locuit și de operare fără a pierde din vedere aspectul. Întrerupătoarele și prizele  impresionează prin designul lor elegant și oferă o variantă potrivită pentru fiecare clădire și stil de mobilier.

Confort maxim de locuit în casa inteligentă

Transformă-ți locuința într-o casă inteligentă modernă cu prize și întrerupătoare de marcă. Pentru fiecare zonă de locuit paris14a.ro îți oferă soluții inteligente care îți fac viața de zi cu zi mai ușoară și îți sporesc vizibil confortul. Controlează iluminarea și multe altele cu un singur buton și creează cu ușurință atmosfera pe care o dorești fiecare pentru cameră. Detectoarele de mișcare și prizele cu iluminare LED te asigură că te poți deplasa și orienta în siguranță în întuneric, fără a fi nevoie să aprinzi lumina. Acestea și multe alte detalii nu numai că măresc confortul și siguranța, dar te ajută și să utilizezi energia mai eficient, să reduci costurile și să economisești emisiile de CO2.

Casa ta – la fel de individuală ca și tine

Știi cel mai bine ce îți place, iar magazinul online paris14a.ro te ajută să-ți realizezi viziunea. Cu gama de prize și întrerupătoare de ultimă generație, poți planifica cu ușurință soluția perfectă pentru casa ta. De la prize la întrerupătoare, poți alege toate componentele individual și le poți combina în designul preferat. Prizele cu protecție la supratensiune sunt recomandate pentru dispozitivele electrice sensibile sau foarte valoroase, cum ar fi computerul sau iBook-ul, care în mod normal sunt întotdeauna conectate la priză și, prin urmare, și la rețea. Este ca o asigurare, nu vrei să se întâmple asta, dar este liniștitor să știi că echipamentele electrice sunt protejate împotriva supratensiunilor care pot apărea în mod normal în timpul furtunilor.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *