Aspiratorul robot – ajutorul gospodinelor din toata Romania

October 18, 2022
14
Views


Se poate folosi un sac de praf sau un ciclon pentru a aduna praful pentru indepartare. Mici gadget-uri portabile alimentate de baterii, modele de recipiente cu roti pentru uz casnic, aspiratoare centrale de uz casnic, aparate de productie stationare enorme care pot gestiona cateva sute de litri de praf pana la golire si vehicule aspiratoare autopropulsate pentru recuperarea scurgerilor mari sau eliminarea de sol contaminat sunt doar cateva dintre dimensiunile si modelele disponibile. Praful si lichidele pot fi aspirate de aspiratoarele specializate din magazin. Te poti informa daca vrei sa stii care este cel mai bun aspirator robot din Romania.

Motorul intr-un vertical de bypass al ventilatorului vine dupa sacul de filtru. Punga si, mai des, un filtru lucreaza impreuna pentru a curata aerul inainte de a intra in ventilator. Ventilatoarele mai mici sunt adesea o serie de turbine, atat in miscare, cat si in repaus, care lucreaza la unison pentru a creste puterea. O adiere care sufla peste motor il ajuta sa-l mentina rece. Aspiratia unui aspirator cu ventilator bypass nu scade dramatic odata cu lungimea unui furtun, ceea ce il face util pentru curatarea covoarelor si a altor suprafete de deasupra podelei. Caile de aer sunt substantial mai putin eficiente si pot consuma de pana la doua ori mai multa energie decat dispozitivele de curatare cu ventilator direct pentru a face aceeasi sarcina.

Rolul de perie in majoritatea aspiratoarelor verticale este rotit de o curea de transmisie antrenata de motorul de aspiratie. Exista, totusi, un tip mai popular de motor dublu vertical care poate fi achizitionat. Un motor urias genereaza aspiratie in aceste dispozitive de curatare, in timp ce un motor mai mic antreneaza ruloul de perii, dar nu genereaza aspiratie. Pentru a evita imprastierea murdariei in timpul curatarii suprafetelor dure, motorul de rulare a periei poate fi oprit. Pentru a preveni deteriorarea ulterioara a motorului in cazul unei perii blocate, acesta poate fi echipat si cu un mecanism de oprire automata.

Aspiratoarele care pot fi folosite pentru a elimina scurgerile de lichide sunt numite aspiratoare umede sau umede/uscate si sunt un subset al versiunilor cu cilindru/tambur. Ele pot fi utilizate in interior si in exterior si sunt concepute pentru a accepta atat deseuri lichide, cat si solide. Unele includ chiar si o iesire de evacuare sau o suflanta detasata, astfel incat fluxul de aer sa poata fi inversat, ceea ce este benefic pentru orice, de la desfundarea unui furtun pana la directionarea prafului intr-un colt unde poate fi maturat cu usurinta.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *