Traverse de cale ferata fabricate din lemn

October 19, 2022
13
Views


Traverse de cale ferata – optiunea durabila de astazi

Inca din cele mai vechi timpuri, aceste traverse de cale ferată au fost si sunt concepute din 3 materiale esentiale pentru calea ferata – fier, beton sau lemn. Cel din urma se bucura de o popularitate crescuta in randul consumatorilor datorita beneficiilor pe care le ofera. Pret, calitate si performanta, traversa din lemn sau railway sleepers este un produs care garanteaza rezistenta pe termen lung.

Este important sa intelegem ca lemnul este un produs care variaza in cazul avantajelor, motiv pentru care tipul lemnului folosit este foarte important pentru mentenanta constructiei ferate. Intreband specialistii industriei de traverse, cele mai utilizate specii de lemn sunt cele de esenta tare, in speta fagul si stejarul. Pamirco prelucreaza cele doua specii prin inovatii moderne si apratura de ultima generatie.

Fiecare proces de prelucrare garanteaza un randament sporit traversei si o durata de utilizare prelungita in timp. Traversele din lemn sunt o accesibilitate fiind construite pentru toate tipurile de ecartament, respectand reglementarile impuse la nivel international.

 

Traverse de cale ferata si productia de esenta tare

Cele mai multe constructii exterioare au la baza lemnul datorita durabilitatii in timp. Secretul rezistentei de durata sta in modul de prelucrare la care lemnul a fost supus, din acest motiv cea mai sigura optiune o reprezinta specialistii.

Pamirco prelucreaza lemnul de esenta tare in baza a 3 etape esentiale, taiere, rindeluire si impregnare, dupa care se adauga uscarea artificiala si aburirea lemnului. Fiecare etapa imbunatateste vizibil starea traversei si o concepe mult mai rezistenta pentru factorii exteriori la care este supusa precum cei naturali, biologici sau chimici. Traversa din lemn este un produs des utilizat si in situatiile mai precare precum zonele muntoase unde exista diferite forme naturale de distrugere.

Lemnul de esenta tare este un produs care prezinta avantaje atat timp cat este prelucrat pentru a rezista si a oferi rezistenta la randul sau.

 

Railway sleepers – o productie bazata pe inovatie

Modernizarea traverselor de cale ferata este un factor esential pe care fabrica Pamirco se bazeaza. In baza productiei inovative sunt folosite etape moderne de prelucrare, aparatura in conformitate cu cerintele de performanta si o echipa de specialisti a caror experienta se invarte in jurul a 15 ani de munca. Datorita proceselor moderne de fabricare, Pamirco se afla in topul cerintelor si de la nivel global.

Fabrica a reusit sa colaboreze cu tari de la nivel mondial si in special de la nivel european care apreciaza calitatea lemnului de esenta tare si avantajele acestuia in cadrul constructiilor ferate sau exterioare. Cele mai multe sau variate cerinte pot fii solutionate in cadrul fabricii Pamirco. Fabrica ofera clientilor atat traverse speciale – cu cerinte extra dar si produse fabricate la cererea clientului.

Traversele speciale dispun de elasticitate, absorbtii de vibratii sau izolare fonica pentru locuitorii din zonele adiacenta. In cadrul produselor la cerere, clientul poate opta pentru orice produs lemnos care intra in compozitia cailor ferate, care va fii proiectat si prelucrat in cadrul fabricii.

 

Railway sleepers – comanda acum traverse de calitate superioara!

Traversele de cale ferata necesita o calitate superioara pentru a fii rezistente si durabile in timp. Cea mai avantajoasa investitie este cea care dureaza in timp si te scuteste la randul ei de la alte implicari financiare. Traversa din lemn este o optiune avantajoasa din toate punctele de vedere, inclusiv la capitolul costuri, fiind mult mai rentabila decat traversa din beton spre exemplu.

Pentru constructii durabile in timp alege traversele din lemn. Fabricate in baza procedeelor moderne Pamirco, traversele din lemn sunt rezistente si durabile la factorii perturbatori precum cei de mediu.

Acum poti comanda cu usurinta traversele din lemn, fiind la un click distanta de cererea ta. Website-ul online Pamirco Manastiur iti ofera toate informatiile necesare legate de servicii cat si despre traversele din lemn, alaturi de contactarea de specialisti! Comanda acum traversele de calitate superioara!





Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *