3 motive pentru care antreprenorii de succes optează pentru închirierea spațiilor de birouri

October 25, 2022
15
Views


1. Contribuie la atragerea angajaților buni și la fidelizarea acestora pe termen lung

Pandemia care a avut loc în ultimii ani a schimbat radical percepția angajaților cu privire la modul de desfășurare a activităților necesare la locul de muncă, având, totodată, un impact și asupra priorităților acestora. Dacă înainte de pandemie, programul normal de la 9 la 5, desfășurat într-un birou, era o normalitate pentru angajați și angajatori, în prezent, lucrurile s-au schimbat. Angajații preferă comoditatea și programul flexibil și au tot mai multe pretenții de la angajatorul care, pentru a-și păstra angajații, este nevoit să implementeze metode moderne în acest sens. 

Înțelegând nevoile angajaților în ceea ce privește siguranța și sănătatea lor, dar și dorința de a avea un program flexibil, care să promoveze un echilibru între viața personală și cea profesională, tot mai mulți antreprenori optează pentru închirierea spațiilor de birouri care să întrunească toate aceste criterii. Astfel, dacă ești în căutarea unor spații de birouri Bucuresti, care să te ajute să îți menții angajații sănătoși și fericiți, dar care să și atragă noi angajați, poți să optezi și tu pentru închirierea unor spații de birouri în dezvoltări sustenabile, concepute pe baza conceptului Live/Work/Play.  

2. Are un impact pozitiv asupra reputației companiei

Atunci când sediul firmei tale și birourile în care angajații își desfășoară zilnic activitatea sunt poziționate într-o zonă strategică a orașului, cu vizibilitate și acces facil la mijloace de transport în comun și la diverse facilități sociale, cu siguranță reputația companiei tale va crește în comunitate.

O reputație bună poate avea impact atât asupra potențialilor angajați, cât și asupra investitorilor. În ceea ce privește angajații, oferindu-le beneficiile care vin odată cu poziționarea strategică a clădirii de birouri, aceștia vor prefera compania ta în locul competiției, chiar dacă nivelul salarial este același. 

Când vorbim despre investitori, avantajul este clar: o reputație bună atrage investitori care să creadă în potențialul afacerii tale și să considere că plasarea de capital pentru dezvoltarea companiei tale este avantajoasă pentru ei.

3. Poate contribui la dezvoltarea unei afaceri sustenabile

Din cauza schimbărilor climatice și a impactului pe care mediul de afaceri global îl are asupra mediului înconjurător, există tot mai multe presiuni asupra afacerilor de a implementa soluții sustenabile. Acest lucru se referă la adoptarea unor idei și soluții de desfășurare a activității și de folosire a resurselor într-un mod sănătos, care să nu polueze mediul și care să contribuie, pe cât posibil, la bunăstarea comunității.

În acest sens, una dintre metodele eficiente și sustenabile, pe care le poți implementa încă de la începutul afacerii tale, este de a-ți poziționa birourile într-o clădire sustenabilă, construită din materiale eco-friendly. Astfel de clădiri sustenabile vin la pachet cu eficiența energetică, reducerea consumului de apă, a emisiilor de dioxid de carbon, precum și cu îmbunătățirea calității aerului în interiorul clădirilor. În acest mod, dacă alegi să închiriezi un spațiu de birouri într-o astfel de clădire, nu numai că ajuți la reducerea factorilor poluanți ai mediului înconjurător, dar beneficiezi și de câteva avantaje care, pe termen lung, contribuie la economisirea banilor.

Creșterea notorietății afacerii, atragerea de angajați buni, dar și dezvoltarea unei afaceri sustenabile sunt printre cele mai importante avantaje care determină antreprenorii să închirieze spații de birouri în clădiri verzi și sigure. Indiferent dacă te afli la început de drum sau afacerea ta a luat naștere acum câțiva ani, poți să iei în considerare închirierea unor birouri în astfel de clădiri.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *