Charter Corfu pentru cea mai frumoasa vacanta

October 26, 2022
25
Views


Zborurile catre Corfu sunt deosebit de solicitate, deoarece insula este considerata o destinatie de vacanta foarte prestigioasa. Atractiile din Corfu sunt natura si arhitectura sa, care si-a pastrat caracteristicile stilului venetian.Corfu are multe plaje cu nisip auriu si pietricele albe. Pentru a rezerva bilete de avion pentru charter Corfu, trebuie sa selectezi  tara Grecia pe pagina principala a site-ului www.booktravel.ro si toate ofertele disponibile pentru rezervare vor fi afisate mai jos.

Aeroportul Corfu

Aeroportul International Corfu este unul dintre aeroporturile grecesti situate in apropierea orasului Corfu. Aeroportul a fost fondat in 1949 si poarta numele primului conducator al Greciei independente, John Kapodistrias.

Aeroportul nu are dimensiuni grandioase, ci exista doar un terminal de pasageri. Aici ajung in mare parte zboruri charter Corfu organizate pentru turisti. Numarul lor creste in timpul anotimpurilor calde. Serviciile includ parcare, post de prim ajutor, magazine, Duty Free, restaurante, cafenele, baruri, institutii bancare.

Citeste si: Cele mai importante motive pentru a vizita Corfu

Atunci cand alegi un charter Corfu, ar trebui sa tii cont de posibilitatea de intarzieri si transferuri ale zborurilor charter. Pretul zborurilor catre Corfu variaza in functie de sezon, ora de plecare si destinatie. Cel mai adesea, biletele de avion pot fi cumparate mai ieftin cu cateva zile inainte de plecare, insa aceasta optiune este potrivita doar pentru cei mai aventurosi turisti.

Corfu, cea mai verde si mai frumoasa insula din Grecia

Corfu este considerata cea mai verde si mai frumoasa insula din Grecia, situata in partea de nord-vest a Greciei. Paleokastritsa, Sidari, Kassiopi si Acharavi sunt cele mai bune locuri turistice din nordul insulei. Pe langa plajele frumoase, punctul culminant al insulei este orasul vechi in stil venetian.

In lume, aceasta insula greceasca se numeste Corfu, dar grecii insisi o numesc Kerkyra, orasul principal al insulei poarta acelasi nume, unde ajung toate zborurile regulate si charter din Romania. Suprafata insulei Corfu este de aproximativ 600 kmp, partea de nord este muntoasa, partea de sud este deluroasa.

Clima este blanda, subtropicala, mediteraneana. Temperatura medie vara este de +30 grade C, iarna de +10 grade C. Sezonul ploios este din septembrie pana in martie. Corfu este cel mai apropiat punct al Greciei de Italia, iar turistii care isi planifica vacanta, in primul rand rezerva zboruri ieftine catre Corfu.

Zoruri charter Corfu

Zborurile charter Corfu pot fi rezervate in avans. Sezonul in Corfu incepe de la inceputul lunii mai si dureaza pana la sfarsitul lunii octombrie.Cand rezervi bilete de avion pentru un charter Corfu, poti alege clasa de serviciu. Pe site-ul www.booktravel.ro poti cumpara un bilet pentru un zbor charter catre Grecia pe insula Corfu.

Rezervarea si achizitionarea de bilete de avion pentru zboruri charter Corfu se fac online. Serviciul de asistenta te va ajuta intotdeauna sa alegi cea mai buna optiune de zbor si sa cumperi un bilet convenabil pentru un charter Corfu. De asemenea, poti obtine informatii despre hoteluri, transferuri si asigurari in Corfu.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *