Trucuri pentru o rezistență mai mare a manichiurii semipermanente

October 26, 2022
26
Views


Iată trucuri pentru a-i spori rezistența:

Sănătatea vârfului unghiilor este foarte importantă Crezi sau nu, vârful unghiilor este un factor foarte important, căruia de multe ori nu-i acordăm prea multă atenție. Vârfurile care se rup repede necesită o îngrijire și o aplicare minuțioasă a tuturor pașilor în vederea obținerii unui rezultat bun.

 

Necesitatea bazei Mulți experți în manichiuri cu oje semipermanente insistă că este foarte important să se aplice o bază transparentă înainte de a aplica lacul de unghii colorat, deoarece unghiile își îmbunătățesc flexibilitatea și se formează un film de protecție.

Aplicarea a două straturi de ojă Este ceva ce aproape toate mărcile de lac de unghii recomandă în prezent pentru a face ca pedichiura sau manichiura să reziste mai mult, de a aplica două straturi de ojă, dar care sunt foarte subțiri. Faptul că sunt straturi subțiri este cheia, deoarece dacă sunt groase, culoarea poate sări mai ușor.

Întotdeauna sigilează manichiura cu Top Coat Trebuie să aplicați finish-ul după aplicarea culorii, deoarece, pe lângă adăugarea strălucirii pe unghii, în cazul în care îl alegeți pe cel lucios, întrucât este, de asemenea, diponibil și mat, este responsabil pentru protejarea culorii și prelungește durata de viață a manichiurii, protejând unghiile împotriva uzurii.

Insistați pe marginile unghiilor Deși manichiura semipermanenta garantează în mod normal unghiile perfecte fără ciobire timp de cel puțin două săptămâni, dacă nu ”pictați” bine marginile unghiilor, este posibil ca oja să sară cu ușurință, deci, nu trebuie să uitați să aplicați produsele în toate colțurile și marginile unghiilor.

 

Curățarea unghiile înainte

Este recomandat să curățați unghiile cu un dezinfectant și degresant, iar suprafața acestora să fie perfect curată, fără urme de ojă/creme, deoarece acest lucru va permite diferitelor straturi de de soluții să adere mai bine.

Pe piață există multe kituri pentru realizarea manichiurii semipermanente, iar în acele seturi veți regăsi produsele necesare, inclusiv lampa.

Nu în ultimul rând, folosiți numai produse de o calitate superioară, deoarece în caz contrar, manichiura nu doar că nu va rezista, ci riscați să vă puneți în pericol sănătatea unghiilor, întrucât materialele slab calitative conțin substanțe care pot fi responsabile de apariția alergiilor. Iar dacă manifestați alergii, nu veți mai putea aplica acele tipuri de oje.

Vezi și: Produse profesionale pentru manichiuri moderne

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *