Caroli Foods Group devine Furnizor al Casei Regale a României

October 28, 2022
26
Views


Marca Sissi a fost recunoscută pentru produse excepționale și de calitate constantă. De asemenea, a fost apreciat angajamentul companiei față de comunitatea locală, în special din județul Argeș, unde se află unitatea de producție Caroli Foods Group, și sprijinul acordat educației și sportului.

“Suntem onorați de distincția acordată mărcii Sissi și aș dori să împărtășesc această realizare cu toți cei 1.300 de colegi ai noștri, cu toate comunitățile și cu consumatorii noștri, cărora le suntem foarte recunoscători. Datorită implicării lor active, ne propunem să menținem calitatea premium în toate aspectele activității noastre, continuând totodată să fim pionieri în inovație”, a declarat Roxana Manolescu – CEO Caroli Foods Group.

Caroli Foods Group continuă să aducă comunităților de pretutindeni din țară alimentele preferate pe care acestea le iubesc, să inoveze prin intermediul lor, să acționeze cu integritate și să inspire prin exemplu. Gama Sissi își are originea în aprecierea companiei pentru excelență și calitate constantă.

Conform statutului, titlul de Furnizor al Casei Regale a României este una dintre cele mai prestigioase recunoașteri ale calității serviciilor și produselor de pe piața locală și se acordă pentru o perioadă de trei ani.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *