Simplu Credit îți propune un credit special conceput pentru persoane juridice

November 1, 2022
26
Views


Însă nu toate firmele pot accesa un credit online de la o instituție bancară. 

Simplu Credit te ajută să obții lichidități și să îți rezolvi problemele financiare cu un credit IFN pentru persoane juridice

Instituțiile financiare nebancare oferă finanțare nu doar persoanelor fizice, ci și firmelor, mai ales celor debutante, care au nevoie de sume de bani pentru a susține compania în primele luni și chiar ani de existență. 

Orice afacere poate întâmpina probleme, întârzieri la încasarea facturilor, cheltuieli mai mari cu utilitățile în perioada iernii. 

Toate aceste probleme pot pune în dificultate un business aflat la început.

Simplu Credit își propune să ofere susținerea necesară unor afaceri mici și mijlocii prin soluție eficientă de creditare. 

Așa cum persoanele fizice pot accesa credite de nevoi personale și firmele au posibilitatea să obțină un credit rapid pentru a-și rezolva o problemă urgentă.

Cum te ajută Simplu Credit?

Simplu Credit a formulat 3 tipuri de credite pentru firma ta:

-Creditul pentru capital de lucru – care da acces la sume începând cu 30.000 RON, până la 1.000.000 RON, pe perioade care variază între 12 și 36 de luni

-Creditul pentru investiții – destinat achiziției de utilaje, stocuri de marfă, modernizare linia de producție, investiții în resurse umane, achiziția unor mijloace de transport. Acest credit oferit IFN- urilor poate fi accesat pentru o perioadă de 12-60 de luni

-Factoring – un instrument financiar cu ajutorul căruia poți rezolva nevoia de lichidități în firmă, încasând până la 80% din valoarea facturilor tale emise către clienți. 

Ce motive ai să recurgi la un credit IMM pentru firma ta?

Dacă nu știi încă avantajele pe care ți le oferă un credit rapid pentru persoane juridice, oferit de SimpluCredit.ro, iată câteva argumente care te vor convinge că este o soluție excelentă:

-Îți oferă corectitudine

Corectitudinea față de clienți este un principiu de bază pentru Simplu Credit. Nu este vorba doar de o simplă afirmație ci de o realitate susținută de fapte. 

La Simplu Credit primești toate detaliile necesare pentru a lua decizia în cazul semnării unui contract de credit rapid. 

Poți discuta cu reprezentanții Simplu Credit toate aspectele legate de finanțare pentru a ști în mod corect și transparent la ce să te aștepți.

-Creditul este acordat extrem de rapid

Atunci când e vorba de o situație financiară dificilă, fără îndoială nu îți place să aștepți. Dacă știi că te poți baza rapid pe o sumă de bani, vei putea lua o decizie chiar în aceeași zi,  referitoare la viitorul afacerii tale.

 În momentul în care ai de gând să accesezi un credit IMM pentru persoane juridice, lași un mesaj către Simplu Credit, iar în maximum un sfert de oră vei primi un apel din partea consultanților de credit care îți vor oferi tot suportul lor.

 În nici o săptămână de la momentul în care trimiți toate documentele necesare accesării creditului vei primi și răspunsul : acceptare sau refuz.

-Îți permite flexibilitate

Nevoile fiecărei companii sunt unice iar situațiile financiare pe care le poți întâlni în cazul firmelor sunt de asemenea foarte diferite. 

Un credit de nevoi personale se diferențiază de un credit ifn pentru persoane juridice. Firmele au nevoie de o finanțare personalizată special adaptată propriilor nevoi

-Sume finanțate până la 2.500.000 RON

Suma maximă a unui credit IMM diferă, în funcție de tipul de  credit și de destinația acestuia. 

Firmele sunt consiliate să acceseze credite pentru persoane juridice, exact la nivelul nevoilor lor de lichidități.

-Rambursare în maxim 60 de luni

În funcție de tipul de credit, perioada de rambursare a banilor se poate întinde până la 60 de luni.

Setul de documente necesar accesării creditului este unul de mici dimensiuni. Creditul rapid nu cere o documentație amplă și nici giranți. 

Garanțiile solicitate de Simplu Credit sunt adaptate valorii finale a sumei finanțate iar toate detaliile sunt discutate minuțios, alături de specialiștii de la Simplu Credit. 

Analiza decurge rapid, nu aștepți săptămâni la rând pentru a afla dacă cererea ta de credit este sau nu aprobată.

Simplu Credit îți pune la dispoziție expertiza celor mai profesioniști consultanți financiari, care te vor ajuta cu sfaturi și sugestii pe tot parcursul procesului de solicitare al creditului. 

Cunoscând toate detaliile legate de contractul de creditare, vei lua cea mai bună decizie pentru compania ta. 

Un credit corect conceput, luat la momentul oportun, poate însemna o salvare pentru o afacere în impas. 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *