Singurul tratament anticelulitic și de remodelare corporală sigur în sarcină și alăptare

November 1, 2022
27
Views


Ereditatea vine cu propria contribuție deoarece, dacă mama ta a avut celulită, e posibil să ai și tu. Ceea ce mănânci, nivelul de hidratare și cel hormonal, dar și modul în care corpul tău arde energie, adică metabolismul, toate reprezintă factori care lucrează pentru sau împotriva celulitei. Până de curând, nu exista niciun tratament anticelulitic și de remodelare corporală care să fie suficient de sigur pentru a fi recomandat în sarcină și alăptare.

“Multe dintre clientele Doctor SKiN au rămas însărcinate când au atins o formă de invidiat și când, în sfârșit, scăpaseră de celulită sau aveau atât de puțină, încât nu le mai deranja. Când ai muncit mult și ai depus eforturi, nu e plăcut să vezi că totul se duce rapid pe apa sâmbetei, mai ales că e un aspect pe care nu îl poți controla. Și, este păcat să simți că trebuie să sacrifici cumva anumite lucruri importante pentru tine și care ajung cumva să-ți umbrească bucuria acestei perioade minunate! Clientele noastre ne-au cerut soluții eficiente dar mai ales sigure în perioada sarcinii, care să țină celulita departe și să le ajute să-și mențină tonusul. Ne-am făcut riguros temele, ca de fiecare dată și, după ce am adus în clinică cel mai performant dispozitiv de endermologie, LPG Cellu M6 Alliance, am ales să completăm lista de tratamente recomandate în sarcină și alăptare cu Endospheres Therapy.

Pentru femeile însărcinate, Endospheres Therapy acționează pentru nivelarea celulitei și a depozitelor de grăsime inestetice, iar pentru proaspetele mămici vine și cu un uimitor efect de lifting. Din cauza scăderii în greutate este normal ca pielea să se lase și să-și piardă din elasticitate. Studiile clinice au evidențiat un grad de satisfacție în urma procedurii cu Endospheres Therapy de 97,8%, iar rezultatele se văd după primele ședințe”, a declarat Mirela Markovic, managerul clinicii Doctor SKiN.

Endospheres Therapy este un tratament non-invaziv și complet nedureros de remodelare corporală, care utilizează revoluționara tehnologie patentată de „Microvibrație Compresivă” și care acționează pe 5 planuri:

▪️ Drenaj limfatic foarte important pentru eliminarea reziduurilor celulare și a edemului care apare în sarcină și care se recunoaște ușor prin senzația de  picioare grele.

▪️ Contracție musculară – efectul constant de compresie obținut de microvibrația compresivă se resimte la nivelul mușchilor ca un antrenament fizic plăcut și are un efect de tonifiere a zonelor tratate în acest mod.

▪️ Îmbunătățește circulația sângelui –  produce o stimulare puternică la nivel vascular și metabolic.

▪️ Acțiune regenerativă asupra celulelor pielii – datorită microcirculației îmbunătățite și a aportului crescut de oxigen la nivel celular, țesuturile au condițiile optime pentru a se regenera. Rezultatul? Estomparea și chiar eliminarea aspectului celulitei.

▪️ Acțiune decongestionantă anti-durere – reduce inflamația la nivel celular și disconfortul provocate de limfedem, formele dureroase de celulită, dar și de anumite traume la nivel muscular.

“Suntem tare mândri pentru că nu doar am adus primele dispozitive Endospheres în București și Corbeanca dar, mai ales, pentru că echipa SKiN a beneficiat de o instruire complexă direct la sursă, la sediul prestigiosului producător italian și că terapeuții noștri sunt singurii traineri certificați Endospheres din România!

Așadar, toți cei care aleg Doctor SKiN beneficiază de un tratament premium complet la un super preț, un avantaj important și greu de egalat în contextul economic actual”, a completat Andreea Abraham, managerul clinici SKiN Corbeanca.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *