Sunt injecțiile cu acid hialuronic o soluție și pentru tine?

November 2, 2022
23
Views


Ce este acidul hialuronic?

Aciadul hialuronic s-a transformat în vedetă a ingredientelor active folosite în domeniul cosmeticii, dar și în lumea medicinii estetice. Este vorba despre un acid prezent în mod normal în organism, o substanță care asigură hidratarea și elasticitatea pielii prin absorbție și care reține apa în straturile profunde ale dermei. Cu timpul, însă, producția naturală de acid hialuronic este mai puțin eficientă, iar pielea își va pierde astfel tonusul. 

Care este scopul injecțiilor cu acid hialuronic?

Prin injectarile cu acid hialuronic vei obține o șansă în plus în a-i oferi tenului tău tonusul dorit. Există două tipuri de injecții cu acid hialuronic, respectiv cel nereticulat – skin booster, care este recomandat persoanelor sub 35 de ani pentru hidratarea pielii și prevenirea îmbătrânirii acesteia, respectiv cel reticulat, util pentru umplerea sau creșterea volumelor. 

Remodelarea feței 

Injecțiile cu acid hialuronic reticulat oferă și posibilitatea de a remodela anumite părți ale feței într-un mod neinvaziv, fără a apela la operațiile estetice. Cu o simplă injectare cu acid, Dr. Raluca Harnagea te va ajuta să corectezi eventualele defecte estetice din zona feței și nu numai. 

Acidul hialuronic poate fi folosit pe toate zonele feței, dar și pe gât, decolteu sau mâini. Cu toate acestea, zona feței este cea mai des solicitată de pacienți. 

Procedură și costuri ale injecțiilor cu acid hialuronic 

O injectare cu acid hialuronic se realizează doar în cabinetul specialistului estetician și nu durează mai mult de 30 de minute. Nu se poate spune că este vorba despre o procedură dureroasă, însă în funcție de zonele de tratat și de sensibilitatea fiecărei persoane poate exista o anumită senzație de durere sau disconfort. De asemeena, după injectare poate apărea o mică roșeață sau umflare, însă aceste efecte trec rapid dacă urmezi indicațiile medicului. 

Despre costurile injecțiilor cu acid hialuronic nu se poate spune că sunt mari dacă avem în vedere faptul că frumusețea nu are preț. De exemplu, augmentarea buzelor cu 1 ml poate costa între 1500-2000 de lei, însă un lifting facial poate ajunge la sume de peste 5000 de lei. 

Efectele pe care le vei obține vor fi cu adevărat uimitoare, așadar ceea ce îț rămâne de făcut este să apelezi la procedurile de injectare cu acid hialuronic pe care specialiștii noștri le vor implementa cu cea mai mare grijă. 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *