Ce tip de lumină folosim în camera de zi?

November 3, 2022
14
Views


Dacă ești în căutarea celor mai bune soluții de iluminat living, atunci te afli în locul care trebuie.

Încă nu știi ce tip de candelabre trebuie să folosești pentru a oferi ideea de spațiu mai înalt, mai mare și mai aerisit? Află acum că echipa noastră vine la pachet și cu astfel de răspunsuri menite să te ajute să achiziționezi produsele dorite!

Pentru a afla mai multe despre noi, serviciile și produsele noastre, poți citi în continuare sau ne poți face o vizită chiar acum pe site!

 

De ce este important tipul de lumină folosit într-o anumită camera?

Deși tipul și temperatura luminii nu sunt niște subiecte foarte discutate, ele au o importanță enormă pentru noi când vorbim de corpuri de iluminat! Nu dorim ca dormitorul să suprasolicite ochiul sau ca holul să fie mult prea încărcat. Ceea ce toți ne dorim este să aducem ideea de spațiu simplu, elegant, rafinat și primitor.

Neona Interiors te va ajuta să alegi becuri de temperaturi și de intensități potrivite pentru fiecare tip de încăpere în parte!

Living-ul – aceasta este cea mai importantă încăpere din locuința ta; el are nevoie de mai multe tipuri de lumini, adică: una ambientală, plăcută, care să nu obosească ochiul și de una principală care să fie neutră spre caldă.Baia – necesită prezența unei lumini albe, dar nu foarte mari ca intensitate; dacă folosești noaptea baia, aceasta nu trebuie să luminată prea intens pentru a nu deranja ochiul.Bucătăria – această încăpere are nevoie de o lumină neutră, rece, de intensitate medie, astfel încât să nu te încurce în timpul desfășurării activităților de gătit, dar care să nu te obosească mult prea tare.Dormitorul – această cameră este menită să ne relaxeze și să ne ofere confortul necesar după o zi obositoare de muncă; el trebuie să aibă o lumină caldă, o așa-numită lumină galbenă.

Pentru mai multe informații tehnice despre cum să faci alegerile potrivite, te invităm să ne contactezi și să nu mai pierzi timpul!

 

Care sunt categoriile noastre de produse?

Neona Interiors are ca scop principal transformarea încăperilor anoste, în camere de vis care să adune laolaltă toate dorințele clientului în doar câteva obiecte! Categoriile noastre de produse din care poți alege pentru a-ți schimba cu totul locuința sunt:

DecorațiuniIluminat BirouIluminat BucătărieIluminat Camera CopilIluminat DormitorIluminat HolIluminat LivingMobilierTablouri

Diversitatea serviciilor și a produselor noastre este foarte importantă. De ce? Acesta este intermediul prin care putem pune cap la cap planul pentru a-ți transforma încăperea exact așa cum îți dorești tu! Vrei să oferim iluzia de înălțime a camerei? Avem cele mai bune produse pentru a acoperi toate dorințele tale de pe listă!

Care sunt categoriile de corpuri de iluminat pe care le avem?

Cele mai ieftine corpuri de iluminat se găsesc la noi!

Ce poate fi mai important decât raportul preț-calitate? Brandul nostru deține produse la prețuri avantajoase și la calitate net superioară. Corpurile noastre de iluminat sunt confecționate din materiale rezistente, care nu se uzează în timp și care, chiar și după un an, doi sau trei arată ca noi.

Diversitatea produselor noastre este foarte importantă. Fie că vorbim de stil, model sau culoare, corpurile noastre de iluminat nu dezamăgesc niciodată. Impresionează-ți toți prietenii și familia cu ajutorul produselor noastre!

Toate produsele oferite de Neona Interiors se găsesc la un preț avantajos. Pentru mai multe informații despre corpurile noastre de iluminat, te invităm pe site-ul nostru!

 

Alege Neona Interiors pentru iluminarea locuinței tale!

Echipa noastră te așteaptă mai mult decât nerăbdătoare pentru a te ajuta în alegerea celor mai potrivite produse din gamele noastre de iluminat. Contactează-ne dacă începi să întâmpini probleme în alegerea produselor potrivite pentru tine!

Punem pe primele locuri mulțumirea și fericirea clienților noștri. Un client mulțumit înseamnă încă un proiect încheiat cu succes. Alege piesele de iluminat și decorațiunile brandului nostru pentru a-ți transforma întreaga locuință!

Fă-ne o vizită pe site și află cum poți să te folosești de Neona Interiors pentru a-ți decora întreaga locuință. Te asigurăm că nu vei rămâne dezamăgit!

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *