Cum sa tii pasul cu trendurile in timp ce preturile mobilierului cresc

November 4, 2022
16
Views


Ultimii ani ne-au aratat cat de important este sa ne bucuram de un mediu frumos decorat si echilibrat acasa. Daca esti interesat de accesorizarea casei cu un buget limitat, Acasaconstruct.ro ti-a pregatit articolul de care ai nevoie.

Avand in vedere faptul ca o multime de companii au apelati la programul de unca remote, iar angajatii au petrecut tot mai mult timp acasa, nevoia de a imbunatati si schimba aspectul a fost inevitabila. Desi preturile sunt intr-o continua crestere, un obiect depasind chiar salariul minim pe economie, eforturile de reamenajare a locuintei cresc si ele. 

Ei bine, daca te intrebi cum poti sa ramai in pas cu noile trenduri fara sa faci investitii imposibile, iata cateva sfaturi care speram ca te vor ajuta.

Foloseste mobilierul vechi 

Trendurile privind obiectele de mobilier se schimba aproape la fel de frecvent ca cele de haine, insa, este imposibil sa schimbam aspectul locuintei noastre o data la 6 luni. Daca iti doresti sa te bucuri des de un design modern, poti lucra cu obiectele pe care le ai deja.

Apeleaza la DIY (do it yourself) si impreuna cu restul familiei sau cu prietenii, vopseste si modifica mobilierul existent in casa ta. Astefl, vei castiga atat o activitate relaxanta, iti vei da frau liber imaginatiei si creativitatii, dar vei beneficia si de mobila cu un aspect unic, in ton cu trendurile. Nu trebuie sa cheltuiesti sume enorme, fa-o singur! Vei fi surprins cum poti transforma un set vechi de mobilier in piese cu design-uri si culori moderne. 

Targurile vintage 

Targurile vintage sunt o alternativa excelenta pentru persoanele care isi doresc sa salveze bani si care apreciaza accesoriile si obiectele de mobilier speciale. Achizitionarea mobilei din aceste targuri sunt o optiune benefica si pentru vanzatori, acestea fiind, de cele mai multe ori, persoane inaintate in varsta, nu pentru companii.

Preturile sunt accesibile si ai posibilitatea sa gasesti piese cu adevarat unice care vor completa perfect aspectul camerei tale. Ba mai mult, poti apela si de acesta data la metoda precizata anterior, si sa le modifici conform dorintelor tale. 

Obiectele vintage sunt si vor fi intotdeauna apreciate, indiferent de noile tendinte. Cu ajutorul acestori poti oferi casei tale un design superb, care nu se va invechi niciodata. Astfel, nu va mai trebui sa iti faci griji in privinta schimbarii mobilei. 

Accesorizeaza camerele pentru un design nou 

Oricat de multe tendinte noi apar, publicul este cel care decide trendurile. Datorita faptului ca preturile cresc pe zi ce trece, oamenii descopera zi de zi noi trucuri accesibile care vor schimba complet locuinta ta. Fie ca este vorba LED-urile amplasate pe pereti, ghirlandele de flori sau accesoriile decorative pentru mobila, toate aceste mici detalii vor oferi casei tale un look modern si te vor pastra in pas cu moda. 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *