Produsele Hexol și în Lituania!

November 7, 2022
20
Views


Managementul companiei Hexol® continuă strategia de expansiune internațională a produselor Hexol, care se găsesc acum și pe teritoriul Lituaniei, prin noul partener MB Oilis Baltic.

Suntem încrezători în noul parteneriat și avem convingerea că prin noua piață deschisă, produsele Hexol vor fi apreciate de consumatorii din această țară.

MB Oilis Baltic a fost fondată în anul 2012 și are ca activitate principală vânzarea  lubrifianților, fiind unul dintre cei mai importanți distribuitori din Lituania, cu clienți care variază de la cele mai mari și de succes companii lituaniene, până la diverși consumatori finali. Personalul calificat al MB Oilis Baltic are vechime și o vastă experiență în domeniul comerțului cu lubrifianți, astfel consilierea calificată și alegerea corectă a produselor este garantată pentru orice tip de client.

“Apreciem experiența bazată pe tradiție, respectiv energia și dinamismul noilor noștri parteneri și avem încredere că aceste valori autentice vor face ca acest parteneriat sa fie de succes pentru ambele companii” – declară domnul Daniel Condratov – Președintele Hexol®.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *