Black Friday începe pe 10 noiembrie la JYSK

November 8, 2022
18
Views


JYSK dă startul Black Friday pe 10 noiembrie. Campania de Black Friday are loc între 10 și 20 noiembrie și este valabilă în cele 126 de magazine din țară și în magazinul online, pe JYSK.ro.

Anul acesta, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă a pregătit reduceri de până la 70% la peste 1000 articole cu ocazia Black Friday. Comparativ cu anul trecut, JYSK a prelungit valabilitatea campaniei cu 3 zile, astfel încât să poată beneficia de oferte cât mai mulți clienți.

OFERTE PENTRU CELE MAI DORITE PRODUSE

Printre produsele care vor avea cele mai mari reduceri în campania de anul acesta se numără saltele din spumă, saltele superioare, perne și plăpumi. Din oferta de Black Friday fac parte și o selecție de mobilier de interior, perne deco, lenjerii de pat, perdele, prosoape și decorațiuni pentru casă.

Toate produsele incluse în campanie pot fi văzute în broșura specială de Black Friday. Printre acestea se numără și produse aflate în topul celor mai bine vândute articole din sortimentul JYSK, printre care cadrul de pat VEDDE, scaunul de bucătărie JONSTRUP, suportul de umerașe GUDME, perna egonomică din spumă cu memorie Wellpur VOSS și salteaua GOLD F85 din spumă de 22 cm grosime.

“În general ne așteptăm la vânzări mai mari față de anul trecut, având în vedere ofertele foarte bune din acest an și faptului că am prelungit campania de Black Friday. Ne-am pregătit și cu suficiente stocuri, iar dacă stocul se epuizează într-un anumit magazin, clienții pot plasa în magazin comandă pentru produsul respectiv, la prețul din campania de Black Friday”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

ALEGE CUM VREI SĂ CUMPERI

Clienții pot achiziționa produsele atât din magazinele fizice, a căror hartă o puteți vedea pe https://jysk.ro/magazinele-jysk, cât și online, cu livrare la adresa dorită.

De asemenea, clienții au la dispoziție serviciul Click and Collect, prin care pot rezerva online produsele dorite și le pot plăti și ridica din magazinul fizic, și serviciul Order Online, Pick Up in Store, prin care pot comanda online produsele, cu livrare într-unul dintre magazinele fizice. Clienții pot alege și plata în rate, prin băncile partenere, detalii pe https://jysk.ro/solutii-finantare.  

 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *