Radiologia digitală, un prețios ajutor atât pentru pacienți cât și pentru medicii stomatologi

November 8, 2022
16
Views


Pentru că, alături de celelalte centre ale companiei, şi această unitate medicală a dorit să ţină pasul cu cele mai recente progrese în ceea ce priveşte echipamentele de radiologie dentară.

Radiologii centrului YTS Dental View păstrează legătura şi colaborează constant cu companiile producătoare de vârf, precum şi cu distribuitorii lor, pentru a fi în stare să îşi actualizeze dotările  cu cele mai noi şi avansate echipamente tehnologice. Astfel, ei furnizează medicilor datele de care aceştia au nevoie pentru a putea comprima eficient sarcina depistării cauzei durerii şi a tratării ei cu uşurinţă.

Înaintea începerii tratamentului, este necesar ca medicul să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia dvs. dentară. Centrul YTS Dental View vă aşteaptă, cu servicii şi tehnologie de top, pentru ca pacienții să aibă o imagine clară a danturii cu ajutorul radiografiilor dentare.

Nu ezitaţi în a realiza aici, radiografia dentară de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

 

Contact:

021.9878

www.dentalview.ro

office@dentalview.ro

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *