Ce castigi cand devii vivanaturist?

November 9, 2022
19
Views


Folosind produse 100% naturale castigam:

 

Ingrijim corpul asa cum mama natura ar fi vrut, ca sa avem sanatate lunga si rezistenta la tot felul de incercari. Nu poluam planeta cand producem sau cand utilizam aceste produse, deci mai salvam cate ceva.

 

Sunt Leonard Radut, din 1996 fondatorul brand-urilor de cosmetice si terapeutice naturale: Vivanatura, GennaDent si Bebe Drag.

 

Acum 26 de ani cand am creat produsele de ingrijire personala si terapeutice naturale Vivanatura, mi-am dat seama ca trezirea oamenilor este la fel de importanta.

 

M-am gandit sa duc miscarea numita “VIVANATURISM”, adica REVOLUTIA CELOR CHIBZUITI CU SANATATEA LOR, pana la capat si deja  pregatesc o multime de actiuni, ca sa facilititez dorinta oamenilor de a se bucura de formule naturiste de sanatate:

 

   – La un Click distanta de uriasa reducere de 33% pentru produsele Vivanatura. Acceseaza link -ul https://www.vivanatura.ro/?membership=vivanaturist

   – Am creat “Tombola vivanaturistilor”, prin care facem constant cel putin 5 extrageri pe luna in valoare de minimum 200 de lei fiecare;

   – Campanii de spnsorizare si educare prin specialistii Academiei Vivanatura: stomatologi, reumatologi si terapeuti. Intra pe academiavivanatura.ro si vezi mai multe

 

 La inceput nu a fost usor, nici nu gaseai prea multe materii prime ca sa satisfaci cerintele zilelor noaste si cine si-ar fi inchipuit ca de la 1-2 produse naturiste ratacite si amestecate printre alte produse pe rafturile magazinelor mari, astazi devin rafturi intregi si zone, exclusiv dedicate produselor naturiste.

 

Pas cu pas alaturi de voi am reusit cresterea cererilor din magazine la care cred ca au contribuit major si cele cateva bloguri si, relativ recent, Academia VIVANATURA unde pregatim si Revolutia OMULUI BUN, pentru ca ni s-au alaturat o multime de specialisti in materie de naturism, nutritie si tratamente complementare, ceea ce atrage foarte multi oameni chibzuiti cu sanatatea lor.

 

De aceea va trimit acest mesaj, ca de la om la om, ca sa ne confirmati daca doriti sa faceti parte din aceasta transformare, prin care ii incurajam pe oameni sa incerce cat mai multe produse ce le va transforma sanatatea lor simtitor.

 

Multumindu-va pentru clipele acordate citirii mesajului meu, va asigur de toata recunostinta si va felicit pentru succesele pe care le aveti.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *