Unde găsești cel mai bun avocat penal din București?

November 9, 2022
17
Views


Află acum că Buju Stanciu și Asociații este firma de avocatură care a luat naștere din dorința neînfrânată de a ajuta oamenii care chiar au nevoie:

Poate ești în căutarea unui avocat criptomonede care să îți explice anumite nelămuriri și să îți ofere cele mai bune servicii de pe această piață. Dezvoltarea noastră profesională îți poate arăta de altfel că avem avocați pregătiți în absolut orice domeniu. 

Citește în continuare pentru a afla care sunt ariile de expertiză în care noi activăm, totul despre dreptul penal și cine suntem noi. 

O mică descriere a firmei de avocatură: Buju Stanciu și Asociații

Firma noastră de avocatură este afacerea care a luat naștere din dorința de a ajuta oamenii care au nevoie de consultanță și reprezentare la nivel juridic în anumite situații. Echipa noastră a muncit la dezvoltarea multi-disciplinară pentru a putea oferi servicii în cât mai multe arii de expertiză care vor fi prezentate ulterior în acest articol. Ai nevoie de un avocat penal? La noi îl găsești pe cel mai bun!

Din cine este formată echipa noastră? Fă cunoștință cu:

Parteneri: Victor Buju, Marius Stanciu și Niura Moisei Schaatschneider; Of Counsel: Alin Nichifor; Consultant în Drept Internațional: Florin Leucă;Intern: Ștefan Călin;Consultant de business: Octavian Moaghen;IT Specialist: Alexandru Iorgescu; 

Aceștia sunt profesioniștii cu care ne mândrim în biroul nostru de avocatură. Confidențiali și responsabili, echipa noastră este gata să asculte cu mare atenție fiecare detaliu al problemelor tale pentru a le rezolva cât mai optim. 

Află cu ce se ocupă un avocat penal și un avocat expert in criptomonede 

Avocat penal

Dreptul penal este o ramură a dreptului efectiv care a fost creată din cauza necesității ca anumite acțiuni să poată avea consecințe. În mod efectiv, este setul de reguli creat pentru a rezolva problemele care apar în urma comportamentului uman inadecvat.

Un avocat penal se ocupă cu aplicarea acestui set de reguli pentru a impune o serie de sancțiuni si pentru a-și proteja clientela. 

Avocat criptomonede  

Un avocat bine pregătit vă va prezenta adevărata situație a problemei și vă va ajuta să o rezolvați. Astfel, un avocat specializat în criptomonede te va pune la curent cu privire la noua lege în vederea declarării impozitelor veniturilor.

Cei ce obțin astfel de  venituri din asemenea acțiuni au obligația de a le declara. În cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, vor primi sancțiuni. Așadar, pentru a nu vă trezi brusc într-o situație de acest fel, este recomandat să vă sfătuiți cu un specialist.

Firma noastră de avocatură are astfel de avocați bine pregătiți pentru a rezolva astfel de probleme. Pentru mai multe informații însă, despre avocații noștri și serviciile oferite de noi, te invităm pe site-ul nostru.

 

Descoperă ariile noastre de expertiză 

Dreptul imigrației;

–       Consultanță privind dobândirea cetățeniei;

–       Permise temporare de ședere;

–       Permise pe termen lung de ședere;

–       Reînnoirea și prelungirea permisului de ședere;

Proprietatea intelectuală;

–       Drepturi de autor;

–       Protecția a drepturilor de autor;

–       Publicitate și marketing;

–       Combaterea pirateriei;

Dreptul fiscal;

–       Faliment, restructurare și insolvență, revizuiri și litigii fiscale;

–       Servicii de prețuri de transfer;

–       Identificarea avantajelor și riscurilor diferitelor opțiuni de afaceri și de management al deciziilor

Achiziții publice;

–       Management;

–       Consultanță juridică privind achizițiile publice;

–       Reprezentare legală în litigii legate de atribuirea, încheierea și executarea contractelor de administrare delegate;

–       Asistență în elaborarea documentelor și organizarea procedurilor de atribuire;

Cea mai bună firmă de avocatură din București!

Știm cât este de greu să găsești un avocat bun care să poată îndeplini toate condițiile unui avocat de încredere, adică: responsabil, confident, profesionist. Din acest motiv am creat această firmă de avocatură care are ca scop oferirea ajutorului către persoanele care chiar au nevoie de el.

Oferim servicii de consultanță și reprezentare în orice domeniu. Analizăm în detaliu cazurile prezentate de dumneavoastră și vă spunem care este situația actuală a problemei și cum poate fi ea rezolvată cât mai eficient. 

Cauti un avocat în București ? Hai sa ne cunoastem!

Dacă încă nu te-am putut convinge de calitatea serviciilor noastre, atunci te invităm pe site-ul nostru pentru a te convinge singur. Îți promitem că nu vei fi dezamăgit de serviciile noastre!

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *