Crăciun de poveste pe nava de croazieră MS Diana. O călătorie magnifică prin capitalele imperiale europene

November 10, 2022
16
Views


Știai că poți avea ocazia de a vizita capitalele imperiale ale Europei de la bordul navei de croazieră MS Diana? Este singura nava de croazieră pe Dunăre care oferă această facilitate din Romania. Astfel, în zilele de croazieră te poți bucura de vizitarea unor capitale uimitoare precum Viena, Budapesta și Bratislava. Cea mai mare atracție o reprezintă însă faimoasa piață de Crăciun din Viena, locul în care vibe-ul vienez de Crăciun te va învălui într-o atmosferă de sărbătoare cum nu există alta.  

Anual, turiștii sunt atrași de piața de Crăciun din capitala Austriei, unde se lasă purtați pe meleaguri de vis prin aromele unice ale delicateselor îmbietoare, specifice zonei. 

MS Diana, singura navă de croazieră pe Dunăre, din România

Pășind la bordul acestei navei vei pătrunde într-o atmosferă magică de Crăciun, tipică sărbătorilor de iarnă, dar într-un cadru unic, de care doar cei mai norocoși se pot bucura. Astfel, dacă te numeri printre cei care ajung pe bordul MS Maria te vei bucura de o călătorie de neuitat pe Dunăre, călătorie desprinsă parcă din cărțile de povești, din care nu lipsesc serile de concerte clasice vieneze și vizitarea celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa, precum piața festivă Vörösmarty Square din Budapesta sau faimoasa piață de Crăciun din Viena. Căsuțele care par aduse aici direct din Laponia, decorul de Crăciun, aroma de scorțișoară și de vin fiert, alături cu aromele de fursecuri, cozonaci și alte delicatese locale, te vor readuce pe tărâmurile magice ale copilăriei, uitând complet de griji pentru câteva zile.

Călătoria pornește chiar din tradiționala piață de Crăciun Vienna Magic of Advent, Rathausplatz, de unde vei putea nu doar să admiri, dar și să cumperi decorațiuni pentru Crăciun, cadouri pentru cei dragi, suveniruri pentru tine, dulciuri și băuturi calde pe care să le savurezi pe loc. Tot în Viena vei putea vizita celebra piață Maria-Theresien-Platz, o altă piață de Craciun cu căsuțe fermecătoare, desprinse parcă din țara lui Moș Crăciun.

Nava MS Diana a fost lansată în 2021 și este un concept unic pentru România. Este singura nava românească care oferă posibilitatea unei croaziere pe Dunăre, unde turiștii se pot elibera de griji și probleme, care vor fi purtate departe de acești de valurile fluviului european, învăluiți fiind de atmosfera specifică Crăciunului. Uită de pregătirile specifice perioadei de Crăciun și bucură-te de timpul petrecut alături de cei dragi. De pregătiri ne ocupăm noi!

Cu o capacitate mare, de 33 de cabine premium, toate cu vedere spre apa, o zonă de fitness și puntea superioara cu zonă de relaxare, dar și cu restaurant, bar și magazin cu suveniruri, nava MS Diana este un concept in premiera al navelor de croaziera lansat in Romania.

Dacă vrei să te bucuri de o experiență unică, vizionează ofertele de croaziere de la final de an și alege-o pe cea care se potrivește cel mai bine cu perioada în care ai concediu. Poti petrece romaneste la bordul navei noastre sarbatoarea de 1 decembrie, te poti bucura de superbele piete de Craciun din capitalele imperiale sau poti calatori alaturi de noi in cele mai minunate momente ale anului : Craciunul si trecerea dintre ani, Revelionul. Vizionează oferta completă pe site-ul nostru.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *