Black Friday pe MODIVO – cele mai noi tendințe de modă și cele mai mari reduceri

November 11, 2022
18
Views


Black month pe modivo.ro

Prima jumătate a lunii noiembrie înseamnă un singur lucru pe MODIVO – perioada marilor reduceri. În această perioadă, reducerile vor ajunge până la -60%. Este ocazia perfectă pentru a-ți completa garderoba cu tendințele de pe podiumuri și street style-ul ultimelor Săptămâni de modă sau cu piese clasice nemuritoare și de înaltă calitate, la cele mai bune prețuri.

Ce merită să cumperi cu ocazia reducerilor de Black Friday?

Este recomandat ca frenezia cumpărăturilor de Black Friday să fie precedată de o cercetare a tendințelor actuale. Acesta este cel mai bun mod de a găsi adevărate comori la cele mai mari reduceri ale anului și de a evita cheltuielile necugetate. Sezonul de modă toamnă/iarnă 2022/23 este cu siguranță dominat de contraste.

Stilurile extreme, cum ar fi stilul gotic și moda anilor 2000, au revenit în forță, cu țesături de culori închise, transparente, topuri colorate, împodobite cu zirconii și blugi decolorați, cu croială joasă pe șolduri.

Printre principalele tendințe feminine în care merită să investești în acest an, pot fi evidențiate cu siguranță toate fustele și pantalonii cu talie joasă. În locul lungimii midi, populară în ultima vreme în rândul fustelor și rochiilor, de data aceasta optăm pentru lungimi ultramini sau maxi, inspirate de stilurile anilor 2000. Seturile și sacourile tricotate, precum și gecile cu umeri lați, au revenit din nou la modă în acest sezon.

Ținutele pentru toamna în curs și iarna care urmează merită să fie condimentate cu animal print. Designerii sunt, de asemenea, unanimi când vine vorba de cei mai la modă pantaloni pentru femei – podiumurile au fost cucerite de modelele cargo, care pot fi asortate perfect cu sneakerșii atemporali sau cu cizmele cu platformă în stil SpiceGirls.

Black Friday și garderoba capsulă

Black Friday este, de asemenea, un moment bun pentru toți susținătorii conceptului de garderobă capsulă. O garderobă minimalistă, în care piesele de înaltă calitate se reunesc în combinații elegante, este o opțiune bună pentru cei care țin la timpul și banii lor. Reducerile pregătite pentru Black Friday sunt o ocazie potrivită pentru a-ți construi acest tip de garderobă la prețuri rezonabile.

Must-have-urile care ar trebui să își găsească locul într-o garderobă capsulă bine compusă, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, sunt cu siguranță: o cămașă albă, tricouri simple și topuri în culori de bază, blugi cu o croială simplă și atemporală, un sacou negru oversize, câteva tricotaje stilate în negru, gri sau bej, un trench clasic, sneakerși albi și o geantă versatilă din piele.

Toate aceste articole, create de branduri de top, pot fi găsite pe MODIVO și vor putea fi cumpărate cu reduceri de până la -60% cu ocazia promoțiilor de Black Friday.

 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *