Hempmarket.ro organizeaza BlackFriday incepand cu 11.11.2022

November 11, 2022
19
Views


Când este Black Friday?

Ziua oficiala Black Friday este vineri, 25 noiembrie 2022. Dar pentru că știm cât de mult iubești produsele noastre, la HempMarket.ro am decis să prelungim această sărbătoare a reducerilor la două săptămâni! Astfel, în perioada 11 – 25 noiembrie ai timp să-ți achiziționezi produsele preferate la super preț!

Ce oferte găsesc pe HempMarket.ro?

Black Friday aduce oferte uimitoare la o gamă largă de produse CBD, bonguri, vaporizatoare, pachete de consumabile pentru pasionații de fumat, și multe alte surprize.

Până la 40% reducere la uleiuri CBD!

Ai tot auzit de beneficiile uleiului CBD, dar prețul piperat te-a descurajat să-l achiziționezi? Acum ai șansă să testezi efectele acestuia la super preț! Ți-am pregătit reduceri de 25% la gama de uleiuri Pure. Acestea sunt fabricate, testate și ambalate în Elveția, de către Pure Production, un producător de top cu o rețea de distribuție la nivel mondial. 

Happease este un ulei CBD de înaltă calitate, îmbogățit cu terpene naturale pentru a se plia exact pe nevoile tale. Fie că ai nevoie de un somn mai odihnitor, de un boost de energie pentru o zi încărcată sau puțin echilibru în viața de zi cu zi, Happease are soluția pentru tine! Și acum le poți avea cu pana la 30% reducere!

Bonguri și vaporizatoare la jumătate de preț!

Acum ai ocazia să ai bongul preferat cu până la 50% reducere! Alege dintr-o varietate de modele de bonguri, culori și mărimi! 

Vaporizatoarele nu sunt doar la modă, dar sunt și o alternativă mai puțin nocivă. Profită de reducerile de Black Friday și testează și tu beneficiile vaporizării!

Cosmetice de top la preț redus

Cosmeticele cu CBD preiau industria frumuseții și pe bună dreptate! Studiile au arătat că această moleculă poate ajuta la reducerea inflamației și la reglarea funcției normale a barierei pielii. Acest lucru joacă un rol vital în menținerea și refacerea sănătoasă a celulelor noi ale pielii, producția de sebum, reducerea efectelor daunelor cauzate de radicalii liberi și multe altele. Dacă nu ai avut ocazia să le încerci până acum, de Black Friday ți le oferim cu o reducere de 25%. 

Toate aceste oferte și multe altele vor fi disponibile pe HempMarket.ro în perioada 11 – 25 Noiembrie! Grăbește-te și comandă produsele preferate! Stocul este limitat!

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *