Alianta pentru Patrie lanseaza pe Daniel Florian Mihaly in cursa pentru Primaria Sector 2

November 14, 2022
20
Views


Daniel Florian Mihaly, Presedintele A.P.P. Sector 2 a fost desemnat de către Biroul Permanent National al A.P.P. să candideze din partea partidului, la Primăria Sector 2.  Decizia a fost luata tinand cont de experiența și profesionalismul său, de faptul că ultimii 25 de ani, i-a petrecut ca analist politic, jurist, expert cu master în drept administrativ, expert cu master în marketing și negocierea afacerilor, calități dovedite și în cariera sa de antreprenor de succes.

Cel mai important suport pentru Daniel Florian Mihaly îl are de la soția sa și cele 2 fetițe pe care le are. Acestea vor fi alaturi de el, cu sufletul și cu inima, în activitatea de partid și în campania electorală. Familia sa și noi cei din echipa centrală a APP, suntem siguri că va fi Primarul Sectorului 2.

Directia de amenajare a sediului este în linie cu strategia de comunicare pe care Daniel Florian Mihaly Preșendintele Alianței Pentru Patrie Sector 2 a ales-o pentru campania sa de a castiga Primaria sectorului 2 in 2024  – să dezvolte o imagine nouă și modernă pentru politica din Romania, să arate românilor că există oameni de afaceri tineri, cu familii și credință, care doresc să transfere în politică valorile lor morale, educaționale și profesionale.

El consideră că administrarea publică trebuie să fie făcută cu dăruire, transparență, profesionalism, patriotism și naționalism constructiv, fără derapaje comportamentale.

În ultimele două luni de când se află la conducerea Organizației A.P.P. Sector 2, alaturi de Daniel Mihaly,  au venit 4700 de susținători din Sectorul 2, din toate categoriile socio-profesionale: tineri, pensionari, profesori, medici, avocați, antreprenori, muncitori, studenți, cadre militare în rezervă, oameni simpli, dar și vedete precum Anamaria Prodan care pe langă calitatea de membru APP Sector 2 este și Presedintele Organizației de Femei la nivel național.

Remarcabil este faptul că dintre cei 4700 de oameni care au venit alături de Daniel Florian Mihaly și A.P.P. Sector 2, aproximativ 2000 sunt tineri care deja se implică activ în actiuni și au primit funcții de conducere pe măsura capacității lor, astfel susținand unul din scopurile principale ale Alianței pentru Patrie, promovarea tinerilor în poziții prin care generația lor să aiba un cuvant de spus în modul în care va arata viitorul.

 

       

Codrin Ștefănescu – Președinte A.P.P.

 

Liviu Marian Pop – Prim-vicepreședinte A.P.P.

 

Daniel Florian Mihaly – Președinte Organizația Sector 2 a A.P.P.

 

Pentru confirmarea prezenței:

 

Contact:

Departamentul de presa APP Sector 2

presa@app-sector2.ro

telefon: 0760150870

www.app-sector2.ro

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *