Digitalizare pe bune! ECDL Romania devine Avanpost Radio Guerrila cu discount instant la plata online cu cardul

November 15, 2022
19
Views


ECDL Romania este operatorul național al celui mai important standard global de certificare a competențelor digitale, ICDL – The Digital Skills Standard , cunoscut local doar ca ECDL până recent.

Totuși, în procesul de rebranding, se întâmplă mai mult decât schimbarea unei litere. Profităm de această oportunitate și reîmprospătăm structura și substanța programelor noastre de certificare IT , pentru a reflecta mai bine natura lor globală, tehnologia în schimbare continuă și, mai presus de toate, angajamentul nostru față de calitate și digitalizare.   Noua identitate a mărcii și noile module de certificare ICDL cu accent pe Workforce și Professinal, care pătrund treptat și în România, vor contribui la asigurarea nevoilor de competențe digitale ale studenților, angajaților și profesioniștilor, într-un moment în care tehnologiile se dezvoltă mai rapid decât oricând.

 

Totodată, ECDL Romania ține pasul cu digitalizarea și acum sunt disponibile noi oportunități pentru candidați:

 

–    Profil (cont) online ICDL în care îți urmărești toate rezultatele la examene și certificările obținute.

Acum poți cumpăra direct online, cu cardul, Seria generală unică ICDL, prin care te înscrii în programul internațional de certificare IT. Dacă îți cumperi înscrierea online din contul tău de candidat ICDL cu card Radio Guerrilla, ai instant o reducere de 10%

 

–    Certificările ECDL/ ICDL în format electronic se emit gratuit în România și absolvenții au acces în contul lor online la toate diplomele obținute. Toate certificările ICDL emise în România (fie electronic, fie tipărite) se verifică și se validează online pe icdl.ro

Acum, absolvenții ECDL/ ICDL din România își pot completa printr-un simplu click profilul LinkedIn cu certificatele și modulele obținute.

 

–    Testarea ICDL se poate susține acum și remote (la distanță, chiar și de acasă)

 

Introducerea conceptului ICDL în Europa marchează nu numai extinderea globală a numelui standardului de certificare ECDL, ci şi o nouă etapă în dezvoltarea certificărilor din portofoliu, lansarea de noi module şi o nouă structură de programe. Toate aceste noutăţi vor fi disponibile treptat şi în România, în completarea portofoliului curent de certificări ECDL.

Structura de competențe europene și internaționale sau programele standard de dezvoltare a competențelor digitale cu recunoaștere internațională răspund nevoii de evaluare, urmărire și actualizare a oricărui tip de profil de competențe şi asigură un impact real al oricăror acţiuni de creştere a aptitudinilor digitale. 

ICDL este o implementare exemplară a DigComp (The European Digital Competence Framework) şi DigCompEdu (pentru cadrele didactice), fiind standardul internaţional pentru Competenţe Digitale care se aliniază cel mai complet pe cadrele de referinţă europene, așa cum au identificat și rapoartele JRC și UNESCO.

ICDL Foundation este o organizatie internationala dedicata dezvoltarii standardelor de competente digitale la nivelul fortei de munca, in educatie si la nivelul societatii in general. Programele de certificare, oferite prin intermediul unei retele globale active, permit indivizilor si organizatiilor sa evalueze, sa dezvolte si sa certifice competente de utilizare a computerelor si a altor instrumente digitale, pe baza standardului recunoscut global ICDL.

Calitatea si reputatia ICDL sunt construite pe 20 de ani de experienta in a asigura programe de certificare in 40 de limbi vorbite in intreaga lume. Succesul ICDL se bazeaza pe inovarea continua in dezvoltarea de programe de certificare, pe angajamentul pentru metodologii riguroase de testare si  aderarea consecventa la standardele ICDL de asigurare a calitatii.

Mai multe pe despre ICDL – The Digital Skills Standard pe https://www.icdleurope.org/

Pentru informații suplimentare vă rugăm contactați: marketing@ecdl.ro

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *