Secretul lor ar putea fi abdominoplastia! Afla care sunt cele 7 vedete despre care se banuieste ca au apelat la aceasta interventie

November 15, 2022
20
Views


Este o interventie chirugicala folosita pentru modelarea si tonifierea abdomenului in urma unei nasteri, dar si in urma pierderii in greutate. In vreme ce unele vedete au recunoscut ca au apelat la abdominoplastie si au acceptat sa vorbeasca deschis despre asta, altele inca trec sub tacere aceasta interventie.

Iata 7 dintre vedetele despre care se banuieste ca au facut o astfel de interventie:

 

Angelina Jolie

Desi a nascut gemeni, Angelina Jolie are abdomenul perfect plat, ceea ce este destul de dificil fara o abdominoplastie. Vedeta nu a recunoscut niciodata ca a apelat la aceasta solutie, dar este explicatia cea mai plauzibila pentru eliminarea excesului de piele de pe abdomen dupa o sarcina cu gemeni.

 

Britney Spears

In perioada dificila prin care a trecut si a suferit o cadere psihica, Britney s-a ingrasat foarte mult si apoi a slabit si sigur a avut nevoie de ajutorul unui chirurg plastician pentru mici retusuri. Chiar daca nu a fost o abdominoplastie, este posibil ca vedeta sa fi apelat la cateva ajustari in zona abdominala pentru a indeparta excesul de piele. Doar asa se explica de ce vedeta arata atat de bine in prezent.

 

Mariah Carey

Ca mai toate vedetele ajunse la o anumita varsta, si Mariah Carey a avut momente de cumpana si schimbari mari in ceea ce priveste aspectul. In ultimii ani, vedeta a luat foarte mult in greutate si se banuieste ca a apelat la o liposuctie pentru a echilibra situatia. Totusi, liposcutia are ca rezultat lasarea pielii, asa ca este foarte posibil ca vedeta sa fi beneficiat si de o abdominoplastie pentru a obtine un abdomen plat.

 

Nicki Minaj

Vedeta de rap este o prezente misterioasa a carei silueta trezeste multe semne de intrebare. Practic, este imposibil sa crezi ca formele ei sunt naturale. Mai exact, vedeta are talia foarte mica in comparatie cu partea inferioara si cea superioara a corpului, asa ca este foarte posibil sa fi apelat la liposuctie abdominala si abdominoplastie.

 

Kate Gosselin

Kate a devenit celebra in urma serialului Jon and Kate plus 8 si, totodata, este mama a sextupleti. Dupa o sarcina cu 6 bebelusi, abdominoplastia este o necesitate pentru a indeparta excesul de piele ramas dupa nastere. In prezent, Kate arata fantastic si este posibil sa fi apelat la aceasta interventie pentru a-si redobandi abdomenul plat.

 

Courtney Love

In varsta de 58 de ani, Courtney Love care a trecut prin variatii mari de greutate, continua sa impresioneze prin modul in care arata. Totusi, este stiut ca pe masura ce inaintam in varsta pielea isi pierde elasticitatea si nu se mai poate retrage in urma pierderii in greutate. De aceea, este destul de probabil ca vedeta a vizitat un chirurg plastician pentru a obtine abdomenul plat pe care il are in prezent.

 

Donatella Versace

Celebra creatoare italiana de moda este cunoscuta pentru faptul ca a apelat in mai multe randuri la chirurgia plastica. Ea nu ascunde acest lucru, iar schimbarile realizate sunt cat se poate de vizibile la varsta de 67 ani. Desi unii spun ca procedurile facute pe fata nu sunt dintre cele mai reusite, este clar ca abdominoplastia pe care a facut-o cand a implinit 60 de ani a fost un succes. 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *