Iată de ce să alegi fabrica Pamirco Mănăștiur!

November 16, 2022
21
Views


Cum a început povestea fabricii de lemn Pamirco?

          Ei bine, totul a început cu în urmă cu aproximativ 20 de ani când o echipă de oameni pasionați de prelucrarea lemnului au decis se continue tradiția lăsată de fosta fabrică de cherestea. După cum știți orice început este unul greu, lucru care a fost și în cazul acestei fabrici, dar odată cu trecerea anilor fabrica s-a făcut remarcată prin diferite aspecte devenind un adevărat succes.

          Dacă la început echipa era formată dintr-o mână de oameni, în prezent în cadrul fabricii există aproximativ 100 de oameni dedicați muncii pe care o prestează. Această companie s-a remarcat în timp prin calitatea produselor, prin seriozitatea de care dau dovadă față de clienți, prin comunicare și prin promptitudinea serviciilor pe care le prestează.

          Deși la început au fost cunoscuți doar la nivel național, achizițiile făcându-se pe teritoriul României, în timp au devenit cunoscuți la nivel internațional. Astfel în prezent se bucură de zeci de clienți din țări precum Egipt, Olanda, Turcia, Serbia, Ungaria, Germania și multe altele. Toți clienții care au apelat la serviciile acestei firme au rămas plăcut impresionați de tot ceea ce li s-a oferit. Datorită experienței plăcute alături de Pamirco, majoritatea clienților au revenit de multiple ori la serviciile și produsele oferite de aceștia.

Ce produse poți achiziționa de la fabrica  Pamirco?

          Această fabrică nu se preocupă doar de producerea de traverse de cale ferată, ci și de confecționarea altor produse lemnoase utilizate în cadrul industriei construcțiilor și celei de fabricare de mobilă. Așadar, în cadrul acestei fabrici vei găsi:

Traverse de cale ferată / railway sleepers standard sau clasice

traverse de cale ferată utilizate în cadrul podurilor – traversele de lemn fiind singurele care pot fi utilizate la nivelul podurilor

traverse de cale ferată utilizate la macazuri, încrucișări și schimbătoare

cherestea tivită

cherestea netivită

panouri asamblate.

Toate aceste produse sunt confecționate cu deosebită atenție și doar din materiale de calitate excelentă.

În ce constă procesul de producere a traverselor de cale ferată?

          Procesul de prelucrare a lemnului pentru a deveni traversă de cale ferată este unul destul de dificil și este nevoie să fie executat doar de către persoanele cu experiență în domeniu. Experiența și profesionalismul joaca un rol extrem de important în obținerea unor produse perfecte fi durabile. În cadrul fabricii Pamirco, lemnul trece prin 3 procese foarte importante.

          Primul proces este impregnarea cu creozot de huilă. Creozotul de huila este o substanță chimică toxică produse din cărbune și care are rolul de a oferi protecție lemnului pentru diferiți factori externi de distrugere. Creozotul de huilă trebuie manevrat cu foarte multă atenție doar de către persoane certificate în acest domeniu.

          Cel de al 2-lea proces este reprezentat de aburire. Acest proces are rolul de a conferi flexibilitate lemnului pentru ca acesta să fie modelat la forma dorită. Ultimul proces este reprezentat de uscarea artificială care este un înlocuitor ideal pentru uscarea naturală uscarea artificială este mult mai sigură și se desfășoară într-un timp mult mai scurt față de cea naturală.

Descoperă și tu calitatea serviciilor oferite de Pamirco Mănăștiur

          Acum că ți-am prezentat în mare parte tot ceea ce îți poate oferi această companie, te invităm o să descoperi chiar tu avantajele pe care ți le poate oferi. Echipa Pamirco se află da doar la un click sau un telefon distanță față de tine.

          Modalitățile și datele de contact ale acestora le poți găsi pe web site-ul lor, alături și de alte date suplimentare despre ei și serviciile lor. Așadar, alege să lucrezi cu o companie dedicată și pasionată de serviciile prestate. Alege Pamirco Mănăștiur și cu siguranță nu vei rămâne dezamăgit!

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *