Tratamente de albire dentară fără durere, acum la Artistic Dent!

November 16, 2022
17
Views


Aici găsești cele mai eficiente tratamente de albire dentara fără durere. În plus, procedurile sunt nedureroase și nu influentează negativ sănătatea sau integritatea dintelui. Pentru a obține rezultate optime, specialiștii noștri iți recomandă un tratament personalizat în funcție de nevoile și preferințele tale.

 

Albirea Dintilor Devitali: Procedura

Acest tratament este efectuat în mai multe ședințe de către un medic dentist. Primul pas constă în efectuarea unei radiografii a dintelui pentru a determina cauza modificării culorii.

 

Dacă tratamentul de canal este incorect sau dacă o traumă dentară a dus la necroza dentară, atunci trebuie efectuat un tratament medical al dintelui înainte de a finaliza albirea dentară.

 

Se face o radiografie retroalveolară pentru a verifica corectitudinea obturației radiculare, apoi se îndepărtează materialul de obturație radiculară din zona cervicală, se sigilează cu un ciment de sticlă ionomer, se face toaleta camerei pulpare și se aplică pasta de dinți pe aceasta.

 

Se acționează cu caldură timp de 1-2 minute, se îndeparteaza substanța și se aplică înca o data. Operațiunea se repetă de 3 ori. Același lucru trebuie făcut și la nivelul feței vestibulare.

 

La finalul procesului de albire, trebuie să verificați culoarea. Se plasează o obturație temporară, iar după 7-10 zile se realizează o restaurare dentară cu compozit.

Walking Bleach

O altă tehnică de albire dentară se numește “walking bleach” Dentistul efectuează toți pașii descriși mai sus, aplică pasta de dinți în camera pulpară și închide cavitatea cu un material de obturație temporar. Substanța este lăsată în cavitate timp de 2-7 zile. In cazul In care culoarea nu este satisfacatoare se repeta procedeul de cel mult 3 ori. Apoi se îndepărtează substanța de albire şi se pune o obturatie provizorie 7-10 zile. După verificarea culorii dintelui, se poate realiza oburația coronară cu compozit.

 

 

Pentru mai multe detalii vă așteptăm în clinica Artistic Dent din București!

 

 

Contact:

Str. Maximilian Popper nr.45, sector 3, Bucuresti

0765.507.665

clinica@artistic-dent.ro

www.artistic-dent.ro

 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *