Campania Nationala Zambetul din cutie editia 11, 2022

November 22, 2022
26
Views


Asociația Șansa Ta, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), Romaero şi Kaufland România, în calitate de sponsor onorific, alături de 70de şcoli şi grădiniţe din Bucureşti şi Ilfov, organizează şi în acest an campania naţională de Crăciun „Zâmbetul din cutie”. În cadrul celei de-a XI-a ediţii, 12.000 de copii din cele mai sărace 11 judeţe ale ţării se vor bucura de surprize de sărbători. 

Până pe data de 15 decembrie, elevii şi preşcolarii din capitală şi din împrejurimi vor aduna, în cadrul instituţiilor de învăţământ de care aparţin, daruri selectate şi împachetate de ei. Acestea vor fi strânse într-un depozit al Romaero şi încărcate apoi în camioane, pentru a ajunge la copiii orfani sau cu posibilităţi materiale reduse din cele mai îndepărtate colţuri ale ţării. Asociaţia Şansa Ta a selectat în tot timpul anului copii şi familii nevoiaşe din ţară, care se vor bucura acum de aceste cadouri trimise de elevi. „În fiecare an, îi încurajăm pe copiii din Bucureşti şi Ilfov să pregătească mici surprize celor mai puţin norocoşi, învăţând astfel ce înseamnă generozitatea, solidaritatea şi bucuria de a dărui. „Zâmbetul din cutie” este o sărbătoare a bunătăţii, în care copiii dau o importantă lecţie adulţilor din ziua de azi, care adesea uită ce înseamnă dragostea pentru aproapele noastru”, spune Gabriel Ciobotaru, preşedintele Asociaţiei Şansa Ta. Campania umanitară „Zâmbetul din cutie” a fost pentru prima dată organizată în anul 2012, dovedindu-se un mare succes datorită numărului darurilor donate pentru copiii săraci. Asociaţia Şansa Ta a reuşit de atunci, cu ajutorul copiilor din Bucureşti şi Ilfov, să strângă peste 60.000 de cutii de cadouri in ultimi ani pentru copii sarmani. 

Sponsorii şi partenerii campaniei: ISMB, Romaero Baneasa,  Kaufland România, Fundaţia pentru Sănătate Orhideea Spa, Carbon Expert, It Galaxi, Fan Curier, Concelex.

Partenerii media care susţin proiectul sunt Magic FM.

Asociaţia Şansa Ta derulează mai multe alte proiecte în sprijinul comunităţii, precum:

„O şansă caldă” pentru 700 de meniuri, (o masă caldă oferită în zilnic persoanelor fără adăpost de luni pana vineri din Bucureşti, familiilor cu multi copii si beneficiarilor altor Ong-uri partenere), proiect sustinut de Kaufland Romania. 

Sa construim sperante impreuna, un proiect educational, pentru 25 de copii de la centru social din comuna Bilciuresti/Dambovia. Cei care doresc să se alăture campaniei „Zâmbetul din cutie” şi să trimită un cadou pentru copiii nevoiaşi pot contacta Asociaţia Şansa Ta: 0744 910 487, asociatia_sansata@yahoo.com.

Ne poți ajuta să ajutăm! Redirecționează 20% din impozitul pe profitul firmei tale!

Din orice venit, statul impozitează 16%. Din aceștia, 20% pot fi direcționați spre o organizație nonprofit. Banii nu mai ajung toți la stat, ci ajută un ONG să-și susțină financiar activitatea. Altfel spus, aveți posibilitatea să decideți ce se întâmplă cu banii din impozitele voastre. Și puteți decide să ne fiți alături.

Procedura de redirecționare este simplă:

#ALEGEȚI Asociatia Sansa Ta, 

#SOLICITATI și #COMPLETAȚI CONTRACT DE SPONSORIZARE, il puteti cere la asociatia_sansata@yahoo.com 

 Detalii despre modalitatea de calcul, găsiți în GHID FISCAL REDIRECTIONARE 20% IMPOZIT PE PROFIT.

#TRIMITEȚI la sediul nostru  sau scanat pe email asociatiei, contractul completat în două exemplare semnate și ștampilate. Îl semnăm și noi, îl ștampilăm și returnăm un exemplar firmei. Contractul reprezintă baza redirecționării cotei de 20% din impozitul pe profit.

Nu ai profit? Tot ne poți ajuta.

Chiar dacă firma nu are profit în prezent, aceasta are posibilitatea să facă sponsorizări. Pe măsură ce situația financiară a firmei se îmbunătățeste, aceasta își poate deduce sponsorizările făcute din impozitul pe profit viitor.

Tu alegi varianta prin care dorești să ne ajuți.

***

Despre Asociația Șansa Ta

Asociaţia Șansa Ta este o organizaţie non-profit, care promovează dreptul la o viață mai bună pentru copiii și tinerii care urmează să părăsească sau care au părăsit centrele de plasament, prevenind instituționalizarea acestora. De asemenea, asociația își propune să ajute familiile defavorizate, cu mulți copii, din România. Programele dezvoltate se adresează persoanelor sau grupurilor sociale aflate în situații de risc.Asociația Șansa Ta este acreditată de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice să acorde servicii sociale, conform Certificatului de Acreditare Seria AF, nr. 004086/2018. 

Date de contact: Gabriel Ciobotaru – Președintele Asociației Șansa TaCasiana Fometescu – Coordonator departament PR, Asociația Șansa TaTel/Fax: 031 822 24 57; Mobil: 0744 910 487

 Beneficiar: “ Asociația Șansa Ta”

Conturi bancare deschise la BCR:CONT IN LEI         RO64RNCB0591123278690001CONT IN EURO ;  RO37RNCB0591123278690002

Se poate dona si prin Pay Pal la asociatia_sansata@yahoo.com

SWIFT: RNCB RO BU

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *