Netflix prezinta cel mai fascinant concurs cu prajituri realiste

November 23, 2022
23
Views


Daca sarbatorile de iarna se apropie din ce in ce mai mult, cu siguranta aceasta emisiune iti va prinde bine daca ai nevoie de cateva idei pentru prajituri de Craciun deosebite. Fara doar si poate, juriul si spectatorii acestei emisiuni au ramas fascinati de creatiile deosebite realizate de concurenti. 

Ce este Is It Cake?

Fiecare episod al acestui game show are o tematica diferita. Concurentii trebuie sa creeze torturi si prajituri gustoase, primind un obiect pe care trebuie sa il reproduca din ingredientele puse la dispozitie. 

Acestia au fost provocati sa creeze genti, mancare tip fast-food, obiecte pe care le poti achizitiona dintr-un targ si o multime de alte tematici absolut dificile. Uimirea tuturor a venit in momentul in care, cei mai talentati dintre concurenti au reusit sa reproduca unu la unu obiectele de referinta. 

Iata care au fost cele mai impresionante prajituri realiste realizate de concurentii show-ului, care au socat pe toata lumea:

Casa de marcat – Monika Stout si Inae Cakes

Cele doua cofetare au reusit sa realizeze una dintre cele mai impresionante prajituri realiste. Aceasta are forma unei case de marcat din care ies bani, insa, texturile au fost atat de bine alese, incat nu puteai face diferenta intre prajitura si obiect. Fiecare buton, luciu, bancnota si culoare au fost impecabile. Altfel, a devenit rapid printre preferatele publicului. 

*Prajitura a fost realizata in sezonul 1 episodul 4

Bustul sculptat – Hemu 

Desi aceasta opera de arta nu a putut trece mai departe deoarece juratii au identificat-o ca fiind opera concurentei, multi telespectatori au spus ca acestia cu siguranta au ales la intamplare. Bustul realizat de Hemu a fost extrem de relist si bine realizat, fiecare umbra, curbura si textura fiind impecabile, iar produsul final a fost pe masura asteptarilor. 

*Prajitura a fost realizata in sezonul 1 episodul 8 

Bolul de Chips – Nina

Daca ii vei intreba pe telespectatori daca preferau ca in bolul concurentei sa fie o prajitura sau o portie de chips, probabil nu ar fi stiut cum sa raspunda. Chips-urile create de Nina aratau mai gustoase si rumenite decat cele pe care le gasim in supermarket. Realismul acestora a reusit sa ii pacaleasca si pe jurati, astfel ca acestia nu au ghicit care este prajitura creata de ea. 

*Prajitura a fost realizata in sezonul 1 episodul 5

Artistii care si-au etalat talentul artistic si gastronomic in cadrul acestui concurs, cu siguranta au dedicat ani de zile perfectionarii tehnicilor. Indiferent de castigator, fiecare persoana in parte merita aplauzele publicului. Prajiturile realizate de concurentii game show-ului au uimit toti telespectatorii prin aspectul lor incredibil de realist. 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *