Alege cuptoare pizza profesionale pentru pizzeria ta

November 25, 2022
21
Views


Pentru cantitati mari de pizza este recomandat un cuptor cu racord de 400 volti. Cu toate acestea, daca o conexiune de 400 de volti nu este fezabila, poti gasi cuptoare pizza profesionale pentru conexiuni de 230 de volti.

Cuptoarele profesionale de pizza au una sau doua camere de coacere, care sunt echipate cu samota din argila refractara de inalta eficienta, precum si iluminat interior si ferestre de vizualizare. Samota din argila refractara este deosebit de buna la stocarea caldurii si distribuie caldura uniform pentru rezultate excelente de coacere.

Cuptoarele de pizza profesionale sunt complet echipate cu samota de argila refractara sau in care doar fundul este echipat cu acest material. De asemenea, poti alege intre dispozitive cu afisaj analogic sau digital al temperaturii.

Pizza este unul dintre mancarurile preferate de tineri si batrani. Daca vrei sa ai succes cu pizzeria ta, nu ai nevoie doar de produse alimentare de inalta calitate pentru prepararea pizza, ci si de cuptoare pizza profesionale si puternice.

Cuptoare pizza pe gaz

Avantajul lor este ca sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic in comparatie cu alte dispozitive. Izolatia termica din vata de roca si pardoseala din samota refractara asigura stocarea optima a caldurii, distributia uniforma a caldurii si consumul redus de energie. In ciuda prezentei arzatoarelor cu gaz, acestea sunt complet sigure, deoarece o supapa de siguranta cu termocuplu opreste alimentarea cu gaz a arzatoarelor, daca lumina pilot se stinge accidental.

Cuptoarele pentru pizza pe gaz au si un cos de fum pentru evacuarea gazelor. Cuptoarele pentru pizza sunt potrivite pentru tavi de copt. Sunt disponibile si cu usi din sticla care ofera o vedere optima asupra procesului de coacere.

Cuptoare pizza profesionale – numar de camere

Cuptoarele mari pentru pizza cu doua camere ofera suficient spatiu pentru pana la 18 pizza, dar daca esti in cautarea unui cuptor compact cu spatiu pentru o singura pizza – il veti gasi. Daca ai tendinta de a pregati mai putine pizza, poti folosi un cuptor gastro cu o singura camera. Cele mai mici modele ofera spatiu doar pentru 1 pana la 3 pizza si sunt ideale pentru gustari.

Pana la 14 bucati din delicatesa populara pot fi facute in acest cuptor intr-o ora. Modelele mai mari cu o camera pot gazdui pana la 9 piese. Unele dintre dispozitive au un control separat al temperaturii pentru caldura de sus si de jos. Pizza este interesanta pentru aproape orice tip de clientela, deoarece toppingurile pot fi schimbate dupa bunul plac.

Prin urmare, preparatul italian este potrivit pentru vegetarieni, iubitorii de carne si peste. Temperatura potrivita joaca un rol la fel de important in preparare ca si ingredientele proaspete. Un cuptor pentru pizza profesional este un echipament indispensabil intr-o bucatarie si, prin urmare, ar trebui sa fie obligatoriu in industria ospitalitatii.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *