Pierde greutate fără operații, endoscopie sau anestezie

November 28, 2022
22
Views


S-ar putea ca răspunsul să fie balonul gastric Allurion – un dispozitiv care se înghite in doar 15 de minute. Programează acum o consultație gratuită, online sau telefonic ! Află aici beneficiile acestui balon gastric, de la Allurion, disponibil acum și în România. 

Care este greutatea de care poți scăpa cu un astfel de balon de slăbire?

După aproximativ 16 săptămâni de participare în programul Allurion, mai multe studii clinice au demonstrat că pacienții pierd în medie 10-15% din greutatea corporală totală. Iar dacă vrei să slăbești mai mult, un al doilea Balon poate fi plasat după finalizarea primului program.

Te califici?

Dacă ai un indice de masă corporală (IMC) mai mare de 27, poți fi un candidat eligibil. Acesta este un indicator oficial, cu recunoaștere științifică, utilizat în calcularea greutatii ideale, pentru o înălțime dată. Descoperă aici calculatorul rapid IMC pentru a vedea dacă ți se potrivește Balonul Allurion – trebuie doar să îți cunoști greutatea și înălțimea, iar calculatorul va face restul!

O procedură simplă, utilă și preferată de sute de mii de oameni 

Balonul Allurion diminuează considerabil senzația de foame prin faptul că ocupă o bună parte din stomac (în jur de 550 ml) – ca rezultat al acestui dispozitiv, organismul tău va cere și va consuma mai puțină mâncare; altfel spus, vei ingera mai puține calorii de-a lungul zilei. Programul Allurion reprezintă o alternativă dovedită la dietele ineficiente, un program complex care nu necesită intervenție chirurgicală, anestezie sau endoscopie.

Fă cunoștință cu primul și singurul balon gastric înghițibil, fără proceduri medicale – pentru o pierdere eficientă în greutate. Primești sprijin și consultanță medicală acreditată și acces la instrumentele digitale moderne – Cântarul și Ceasul de Monitorizare Allurion, conectate la aplicația mobilă Allurion. Un întreg plan, atent orchestrat, pentru a te sprijini să maximizezi șansele de a pierde rapid și pe termen lung în greutate.

Cum te pregătești pentru intervenție?

În comparație cu soluțiile clasice chirurgicale, însoțite adesea de riscuri și pregătiri complicate ori perioade dureroase de recuperare, balonul Allurion îți cere doar să…

Adopți o dietă pre plasare simplăProfiți de toată consilierea profesională din partea echipeiNu neglijezi pregătirile medicale – să bei multe lichide, să continui să îți iei medicamenteleDupă plasare, vei putea să faci trecerea la mâncarea potrivită nevoilor tale

Cum este plasat balonul?

Balonul gastric este plasat în timpul unei vizite în ambulatoriu de 15 minute. Allurion este primul balon gastric care nu necesită endoscopie sau anestezie pentru plasare sau îndepărtare. Pur și simplu înghiți o capsulă care conține balonul dezumflat cu un cateter: odată ce se confirmă că balonul se află în stomac printr-o radiografie, balonul este umplut cu lichid prin cateter. Are loc o a doua radiografie pentru a se asigura că balonul este umplut corect.

Un medic trebuie să scoată balonul?

Nu! După aproximativ 16 săptămâni, balonul gastric se dezumflă și se elimină natural. Practic, pe suprafața balonului este o zona mai sensibilă, care, dupa aproximativ 16 săptămâni este topita de sucul gastric, balonul se goleste, și se elimina pe cale naturală, prin scaun. Cei mai mulți dintre pacienți nici nu știu când se întamplă asta. De multe ori aflăm doar prin radiografia de control periodică.  

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *