Afla retete de succes in gastronomie si creare de continut la Food Bloggers Conference 2022 Winter Edition

November 29, 2022
21
Views


Cea de-a 15-a editie reuneste creatori de continut si de bun gust, chefs renumiti, nume importante din sfera culinara locala si specialisti in marketing online cu experienta remarcabila.

Evenimentul reprezinta o adevarata sursa de inspiratie pentru comunitatea culinara, aducand in prim-plan tendinte proaspete din lumea gastronomiei, secretele profesionistilor din HoReCa, dar si idei noi pentru crearea de continut si promovarea in mediul online.

Pe langa ocazia de a patrunde in universul artei culinare la superlativ si de a asculta povesti de succes din food blogging, noua editie ofera si instrumente utile pentru cresterea audientei si a vizibilitatii in social media. Participantii vor invata cum se pot promova eficient pe Facebook, Instagram, YouTube si TikTok si vor descoperi cele mai noi tactici SEO pentru site-ul sau blog-ul lor.  

Vor fi alaturi de noi in cadrul editiei de anul acesta:

· Gabriela Dima (Content Creator);· Radu Ionescu (Head Chef & Owner, Kaiamo);· Ana Consulea (Chef Cofetar & Owner Zexe Braserie, Zelato si Zelateria);· Cristian Serb (Executive Chef, Solt Dining Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca);· Madalina Roman (Chef, Szikra);· Amelia Ciurica & Maria Lupu (Content Creators);· Miruna Lica (Content Creator);· Andreea Dutia (Content Creator);· Horia Neagu (Owner, Napoleon.digital);· Mihai Andrei (Managing Partner, WebDigital);· Anca Toma (Director of Digital Strategy & Analytics, MTH Digital);· Ada Ghita (Performance Media Team Leader, Mavericks);· Adriana Sohodoleanu (Doctor in Sociologia Practicilor Alimentare);· Corina Dima (Blogger, De-corina.ro).

 

Pe langa continutul bogat, Food Bloggers Conference ofera nenumarate ocazii de socializare cu vorbitorii invitati, dar si cu alti creatori de continut si profesionisti din domeniu prezenti la eveniment.

Food Bloggers Conference 2022 Winter Edition este un eveniment organizat de Evensys, realizat in parteneriat cu Lidl Romania si cu sprijinul Electrolux, Nespresso, Cirio, Meggle, Casa della Piada, Paste Baneasa, Kotanyi.

Mai multe informatii despre eveniment, agenda si vorbitori sunt disponibile pe www.foodbloggers.ro.

Pentru a fi la curent noutatile despre Food Bloggers Conference 2022 Winter Edition, puteti urmari pagina oficiala de Facebook si de Instagram a evenimentului.

 

Despre Evensys

Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 16 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminarii proprii, ce acopera sapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, HR, Real Estate, Production si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale, care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *