Petrecerile de Crăciun de la birou – Sfaturile Dovani pentru bărbații rafinați

December 2, 2022
19
Views


Cu toate că acesta este un moment ideal de a ne cunoaște mai bine colegii și implicit este un motiv de distracție, ținuta vestimentară joacă un rol foarte important. În cadrul acestor evenimente imaginea afișată este foarte importantă.

Înainte de toate, materialele de calitate, brand-ul afișat, atitudinea sunt criterii esențiale în conturarea unei imagini de invidiat. Alegerea ținutei vestimentare pentru petrecerea de Crăciun de la birou poate fi un motiv de îngrijorare pentru mulți bărbați, dar Dovani vine cu sfaturi cheie.

Așa cum și-a obișnuit clienții de-a lungul timpului, Dovani își completează mereu colecțiile cu articole vestimentare de calitate superioară și în pas cu moda masculină actuală.

Chiar dacă este o petrecere, contextul contează și de aceea, în cele ce urmează vor fi prezentate câteva sfaturi fashion pentru bărbații rafinați care își doresc să lase o impresie pozitivă colegilor.

Iată regulile de reținut:

Cod vestimentar

În primul rând, nu trebuie să ne îmbrăcăm la această petrecere, la fel ca la birou – aceasta este regula numărul unu pe care ar trebui să o avem în vedere. De cele mai multe ori, organizatorii vor alege un alt cod vestimentar decât cel obișnuit office.

În plus, este important să fie luată în considerare locația. Petrecerea are loc la sediul companiei? În acest caz, dressingul tău poate fi mai casual. Pe de altă parte, dacă evenimentul are loc într-un restaurant sau într-un alt cadru formal, va trebui să vă îmbrăcați conform codului vestimentar specific locației.

Dovani acoperă o serie de stiluri vestimentare, adaptate noilor tendințe în fashion-ul masculin.

Business casual

Pentru o ținută elegantă sunt necesare un costum, cămașă și pantofi. Puteți chiar să purtați haine formale.

Indiferent de top, pantalonii ar trebui să fie negri. Cămășile formale trebuie să fie albe, cu nasturi negri sau ascunși și cu guler dublu. La această ținută se poate asorta o batistă albă și butoni argintii pentru a adăuga un plus de eleganță și rafinament.

Smart casual

Acest cod vestimentar se regăsește frecvent printre preferințele bărbaților. Este o ținută lejeră, dar care conturează un outfit stilat. În acest sens, se pot asorta blugii cu o cămașă și un sacou sau un pulover cu guler în V, din colecția bărbați Dovani.

Un alt exemplu ar fi o cămașă albastră cu pantaloni în carouri gri sau o cămașă albă cu pantaloni albastru închis și pantofi.

Oricare ar fipreferințele este important de reținut că blugii, tricourile și adidașii nu sunt niciodată o alegere inspirată pentru context social.

Cheia unui dressing reușit este menținerea unui echilibru între eleganță și confort în piesele vestimentare alese. În catalogul DOVANI, bărbații în pas cu moda vor regăsi o varietate de articole vestimentare care să completeze cu succes un outfit de invidiat.
Pentru a vă asigura că ținuta corespunde cerințelor unei petreceri de Crăciun la birou, este important de luat în considerare locația și codul vestimentar.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *