Top articole sport de damă care nu lipsesc din garderoba femeilor

December 5, 2022
16
Views


Mai ales după ce o perioadă am fost nevoiți să stăm în casă. Hainele sport au luat amploare în ultimii ani și au devenit piese de bază în multe din outfiturile noastre. Dar hai să vedem care sunt aceste articole de care nu vrem să ne lipsim.

Bustiere sport

Aceste articole sportive care au fost concepute pentru susținerea bustului în timpul orelor de sport, acum sunt un must have în orice garderobă. De-a lungul anilor au devenit din ce în ce mai moderne și versatile. Acum le întâlnim în foarte multe outfituri. Au devenit celebre când au început să fie purtate de vedete celebre în ținute de stradă, alături de o pereche de jeans și o cămașă descheiată. Sau pur și simplu înlocuind un top. Pe timp ce trece aceste bustiere sport sunt o formă de exprimare, de libertate și de comfort în orice ținută. Fie că alegi bustiere sport negre care sunt cele mai ușor de asociat în ținute. Sau cele colorate în ținute pastel sau culori mai tari, efectul este același. Simplu, rapid și ușor de accesorizat. Plus că ține loc și de sutien și de top.

Colanți damă

Acești pantaloni special creați pentru activități sportive, au evoluat de-a lungul anilor. În zilele noastre aceste piese sunt purtate ca și pantaloni alături de un pulover oversize, sau o bustieră și jachetă. Au fost introduși în outfiturile de zi cu zi de vedete internaționale că Bella Hadid, sau Kendal Jenner. Și cum moda este influențată de ce poartă vedetele , companiile care vând acest articole au venit cu idei și modele noi pentru accest articol vestimentar. Acum găsești pe piață o varietate de modele de colanți, de la cei fără cusături, la cei scurți sau lucioși. Fiecare femeie are în dressing o pereche de colanți în zilele noastre, care cu siguranță i-a introdus cel puțin o dată într-o ținută de zi cu zi. Acestia nu au cum să lipsească din nici o garderobă, fiind versatili și ușor de intregrat în multe ținute de la cele casual sport la cele elegante.

Compleuri sport damă – Treninguri damă

Aceste articole sportive sunt ideale pentru orice situație. Sunt comode, comfortabile, ușor de integrat într-o ținută. Modelele din catifea cu siguranță sunt favoritele în ultimii ani și în anii care urmează. Materialul moale la atingere , si faptul ca nu formează cute le fac cele mai ideale treninguri. Sunt perfecte pentru serile reci, călătorii, ieșiri în parc sau la o cafea cu prietenii, cumpărături. Pot fi accesorizate în așa fel încât să realizezi și ținute elegante alături de o pereche de încălțări cu toc. Acum depinde doar de stil și preferințe în ceea ce privește culorile. Noi recomandăm un trening negru sau bej să fie baza pentru cumpărăturile de haine de baza . Aceste culori neutre nu au cum să dea greș și sunt și ușor de integrat în orice fel de ținută.

Aceste articole sunt top 3 piese de vestimentație sportive care nu pot lipsi din nici o garderobă a unei femei active. Sunt elemente de bază care pot fi folosite atât în sala de sport cât și integrate in ținute de zi cu zi.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *