Aplicatia Ringdoc – Inoveaza telemedicina din Romania

December 7, 2022
15
Views


Aplicatia Ringdoc este disponibila in App Store si Google Play, in 2 versiuni, o versiune pentru pacienti si o versiune pentru medici. Aplicatia a fost implementata de Ascend NetSolutions, companie de software cu peste 11 ani de experienta in realizarea de aplicatii mobile si produse digitale, care a lansat 3 proiecte proprii de success in piata din Romania: Star taxi, Oliviera (Take Away) si Bringo. 

“Nevoia de conectare continua din domeniul medical si cresterea pietei de telemedicina la nivel european si mondial ne-au determinat sa construim o aplicatie integrata de telemedicina, care sa faciliteze un act medical la cele mai inalte standarde de calitate si care respecta in totalitate cadrul legal definitivat in septembrie anul curent. Ringdoc este cel de-al patrulea proiect Ascend NetSolutions in care am investit pana acum peste 1 milion de Euro doar in componenta tehnica si care isi propune sa revolutioneze piata telemedicinei din Romania, prin aducerea in acelasi moment a unui pacient care are nevoie de o consultatie medicala si a unui medic specialist care are timp si disponibilitate pentru a presta serviciul medical.” au declarat reprezentantii Ascend NetSolutions.

Aplicatia Ringdoc pentru pacienti ofera functionalitati multiple si este extrem de usor de folosit de catre utilizator. Pacientul are posibilitatea sa isi creeze un profil si dosar medical atat in nume propriu, cat si pentru membrii familiei sale pe care il poate partaja complet sau partial cu medicul. Consultatia medicala este de tip video-audio si poate fi solicitata pentru oricare dintre profilele pe care le configureaza in contul sau.

De asemenea pacientul are posibilitatea de a intra intr-o consultatie cu un medic disponibil online chiar in acel moment, se poate programa in calendarul medicului intr-unul dintre intervalele disponibile sau poate solicita o consultatie medicala pentru o anumita specializare si un medic alocat pe specializarea respectiva ii va raspunde in maximum 20 de minute.

Plata consultatiei se face doar online, cu cardul, 100% securizata, iar la finalul consultatiei pacientul primeste un raport medical si/sau reteta din partea medicului, la fel ca la o consultatie fizica. 

Aplicatia Ringdoc pentru medici este disponibila pentru orice medic din Romania cu drept de libera pratica medicala, care isi doreste sa fie listat pe platforma. Medicii trec printr-un proces fizic de verificare si training oferit de echipa Ringdoc, inainte de activarea contului. Medicii isi organizeaza in totalitate programul de disponibilitate, tarifele si serviciile medicale pe care le presteaza in aplicatie.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *