Alege cele mai inspirate cadouri pentru acest Craciun de la Levi’s

December 9, 2022
17
Views


Programul Give Better se concentreaza asupra oferirii unui cadou atemporal, fiind simplu si cu un impact garantat din punct de vedere stilistic. Cumpara un cadou mai bun, pe care il vei purta pentru mai mult timp. Un mindset care este vizibil prin articolele Levi’s, in mod deosebit prin emblematicul 501. In timp ce stilurile si combinatiile privind denimul se vor schimba odata cu trecerea timpului, blugii Original Levi’s 501 vor fi un element definitoriu in permanenta. Din 1873 si pana in prezent, acest articol nu s-a demodat niciodata.

 

Tocmai de aceea, o caracteristica cheie a campaniei Give Better din acest sezon este reprezentata de vopselele si culorile atemporale ale blugilor Levi’s 501. O noua gama de 501 Originals pentru femei, cat si pentru barbati, dar si o noua gama de blugi 501 90’s pentru femei, create din cânepă ecologică din bumbac sau denim din canepa. Acest aspect reprezinta o abordare a denimului care combina croielile de inalta calitate cu durabilitatea sporita a tesaturii de canepa, oferind perechilor de blugi 501 un caracter atemporal in adevaratul sens al cuvantului.

 

O alta caracteristica a campaniei Give Better este imbinarea unor elemente esentiale si calitative. In uniformitate cu stilul atemporal, articolele vestimentare bine facute pot oferi acelasi caracter longeviv garderobei tale. Astfel, calitatea nu se demodeaza niciodată si imbracamintea ta va dura cu siguranta. Ba mai mult de atat, odata cu trecerea timpului, aceasta va capata un aspect si mai placut. Pentru un sezon festiv, cele mai bune cadouri sunt acelea care vor fi purtate cu drag si iubire si in anii viitori.

 

Despre brandul Levi’s

Brandul Levi’s simbolizeaza stilul american clasic si cool fara efort. De la inventarea lor de catre Levi Strauss & Co. in 1873, blugii Levi’s au devenit una dintre cele mai recunoscute articole de imbracaminte din lume, captand imaginatia si loialitatea oamenilor de generatii. Astazi, portofoliul de marci Levi’s continua sa evolueze printr-un spirit de pionierat si inovator neobosit, care este de neegalat in industria de imbracaminte. Gama noastra de imbracaminte de blugi si accesorii de top este disponibila in peste 110 de tari, permitand persoanelor din intreaga lume sa-si exprime stilul propriu. Pentru mai multe informatii despre marca Levi’s, produsele si magazinele sale, va rugam sa vizitați levi.com.

 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *