Dinți cu până la 8 nuanțe mai albi, în 60 de minute? La Puredent se poate

December 9, 2022
18
Views


Atunci când am ales latura estetică a stomatologiei, ca punct central al clinicii noastre, am dotat clinica cu cea mai performantă aparatură, iar unul din cele mai îndrăgite aparate este cel de albire profesională a dinților.

Sute de pacienți Puredent au apelat la serviciul nostru de albire dentară profesională și au fost mai mult decât încântați de rezultate, după doar o oră de tratament. De ce? Pentru că lampa Philips ZOOM! Advanced White albește dinții cu până la opt nuanțe în 60 de minute.

Cum funcționează Philips ZOOM! Advanced White?

Philips ZOOM! a fost creat de stomatologi pentru stomatologi şi pune accentul pe reducerea efectelor secundare şi îmbunătăţirea siguranţei, oferind în acelaşi timp rezultate de înaltă calitate. 

Cu Philips ZOOM! Advanced White, gingiile tale vor fi protejate cu atenţie printr-un strat special aplicat pe acestea înainte ca medicul stomatolog să administreze binecunoscutul gel de albire pe bază de peroxid de hidrogen. Sursa de lumină cu LED a acceleratorului lămpii de albire Philips ZOOM! Advanced White acţioneaza asupra gelului de albire, accelerând procesul şi îmbunătăţind rezultatul de albire cu până la 50%.

Tratamentul de albire profesională, Philips ZOOM! Advanced White, destinat utilizării în cabinetul stomatolog, foloseşte tehnologia cu activare la lumină pentru obţinerea unor rezultate mai bune. Este dovedit clinic ca albește dinții până la 8 nuanțe într-o oră, tehnologia LED fiind cu 50% mai eficientă decât sistemele fără tehnologie activată de lumină.

Tratamentul de albire cu Philips ZOOM! este disponibil numai în cabinetul medicului stomatolog, pentru a asigura unui nivel optim de siguranţă, fiind folosit în diverse tipuri de tratament şi concentraţii pentru a răspunde nevoilor specifice ale pacientului.

Ca să înțelegeți de ce Puredent a apelat la achiziționarea acestei aparaturi, ei bine, Philips ZOOM! se află pe primul loc în topul tratamentelor de albire profesională solicitate cel mai frecvent de către pacienţi. Peste 10 milioane de pacienţi, la nivel mondial au folosit deja ZOOM! pentru a avea un zâmbet mai strălucitor şi mai sănătos.

Cel mai bine, însă vorbesc rezultatele pacienților noștri, care se bucură de un zâmbet perfect alb și sănătos, după tratamentul de albire profesională, realizat în clinica zâmbetelor perfecte, Puredent.

Zâmbetul perfect există, iar Puredent vi-l creează!

Vă așteptăm la clinica noastră!

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *