Descopera metoda FUE pentru implantul de par

December 12, 2022
16
Views


Cea mai eficienta metoda pentru a rezolva problema pierderii parului pentru barbati o reprezinta implantul de par. Exista diferite metode atunci cand vorbim despre un implant de par . Dintre acestea metoda FUE este considerata a fi cea mai avansata la nivel mondial.

Ce presupune metode FUE pentru implantul de par?

Metoda FUE este cea mai moderna procedura in recoltarea foliculilor de par atunci cand se doreste realizarea unui transplant de par. Denumirea provine din limba engleza de la Follicular Unit Extraction, ceea ce se refera la extragerea fiecarui unitati de folicul din zona de unde se transplanteaza fire de par. Cu alte cuvinte, vorbim despre extragerea individuala a fiecarui fir de par.

Spre deosebire de una dintre metodele mai vechi de transplat de par, si anume metoda strip, abordarea FUE a adus eliminarea necesitatii de efectuare a unei incizii liniare in vederea obtinerii unitatilor foliculare. Transplantarea firelor de par se face mult mai usor, eliminandu-se inclusiv cicatricile inestetice sau disconfortul fizic pentru pacient. Mai mult, pacientul nu va resimti nici disconfort emotional cu gandul ca in urma procedurii vor ramane eventuale cicatrici inestetice.

Metoda FUE presupune extragerea individuala a unitatilor foliculare sanatoase direct de la nivelul zonei donatoare a pacientului. Ulterior acestea sunt implantate cu o foarte mare precizie, la o adancime exacta si intr-un unghi precis stabilit. Tehnologia foloseste un implanter drept instrument pentru realizarea acestei metode FUE de implant de par.

Avantajele metodei FUE pentru implantul de par

Exista mai multe avantaje pentru care persoanele interesate de un implant de par pot sa caute acele clinici care pun la dispozitia pacientilor metoda FUE. Un prim avantaj vizeaza exactitatea si precizia procedurii. Prin prisma utilizarii implanter-ului pentru extragerea si implantarea firelor de par, medicii dermatologi reusesc sa obtina rezultate extrem de precise in privinta implanturilor de par.

Un al doilea avantaj este dat de faptul ca din punct de vedere estetic nu exista nici un risc. Daca alte metode implica riscuri cu privire la eventuale cicatrici inestetice, in cazul metodei FUE aceste riscuri sunt inexistente. Datorita faptului ca fiecare fir de par este extras individual, metode FUE este una foarte precisa si extrem de apreciata din perspectiva estetica.

Un al treilea avantaj se refera la densitatea parului implantat si la rezultate. Vorbim despre o densitate mult mai mare, dar si despre rezultate cu aspect natural si de foarte lunga durata. Inclusiv vindecarea mai rapida este un avantaj care trebuie punctat.

Cui se adreseaza tratamentul de implant de par?

Implantul de par prin procedura FUE se adreseaza tuturor persoanelor care sufera de alopecie sau prezinta rarefierea parului in zona scalpului, a sprancenelor si a barbii. Daca iti doresti sa beneficiezi de avantajele implantului de par prin metoda FUE, poti apela la LookClinic. Mai multe detalii pot fi obtinute pe www.lookclinic.ro.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *