24 decembrie este zi liberă pentru toți angajații JYSK

December 20, 2022
15
Views


Toți angajații JYSK din România au și anul acesta liber pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului. Este cel de-al patrulea an în care compania scandinavă a decis să-și răsplătească angajații pentru eforturile depuse pe parcursul anului oferindu-le o zi liberă în Ajunul Crăciunului.

Astfel, toate cele 129 de magazine din România și sediul central vor fi închise pe 24 și 25 decembrie 2022, inclusiv departamentul de Serviciu Clienți.

Compania a luat decizia de a închide toate magazinele pe 24 decembrie pentru ca angajații să poată petrece ziua de Ajun alături de familiile și prieteni și pentru a putea face pregătiri pentru Crăciun.

„Decembrie este o lună importantă pentru toți retailerii, este luna cumpărăturilor, în care clienții caută produse pentru casele lor sau pentru a le face cadou celor dragi. Mulți clienți lasă cumpărăturile de Crăciun pe ultima sută de metri. Credem însă că pentru fiecare dintre noi este foarte important să fim acasă cu familia în această perioadă din an, iar angajații noștri sunt foarte bucuroși că potpetrece Ajunul cu cei dragi. Au lucrat cu dăruire tot anul, au avut rezultate grozave, iar acesta este modul nostru de a le mulțumi pentru implicarea lor”, a declarat Alex Bratu, Country Director JYSK România, Bulgaria și Turcia.

Programul de Crăciun al magazinelor JYSK

Programul magazinelor JYSK în perioada sărbătorilor de Crăciun va fi următorul:

Vineri, 23 decembrie – program normal de lucru

Sâmbătă, 24 decembrie – închis

Duminică, 25 decembrie – închis

Luni, 26 decembrie – program normal de lucru

Clienții care caută cadouri de Crăciun sau doresc achiziționeze produse de Crăciun în magazinele JYSK pot face acest lucru până vineri, 23 decembrie 2022 inclusiv. Magazinele se vor deschide luni, 26 decembrie, cu programul normal de lucru.

Programul de lucru al fiecărui magazin poate fi găsit aici: https://jysk.ro/magazinele-jysk

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *