Start la digitalizare IMM. Folosiți tehnologia pentru a vă dezvolta afacerea și a vă asigura viitorul!

December 20, 2022
13
Views


Accesați acum fonduri nerambursabile de până la 100,000 EURO pentru achiziția soluțiilor de business de la BITSoftware.

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a anunțat săptămâna trecută calendarul lansării Programului de Digitalizare a IMM-urilor, în valoare totală de aproape 350 de milioane de euro, prin care microîntreprinderile și firmele mici și mijlocii din România pot obține fonduri europene de până la 100.000 de euro, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Calendarul oficial al apelului de proiecte pentru digitalizarea IMM-urilor este următorul:

– Lansare ghid: 15 decembrie 2022

– Depunere proiecte: 1 februarie 2023 – 30 martie 2023

– Evaluare proiecte: 1 aprilie 2023 – 31 mai 2023

– Etapa I de semnare a contractelor: 30 iunie 2023

– Etapa II de semnare a contractelor: 31 august 2023

Cu ce vă putem ajuta?

– Analizăm împreună cerințele și vă recomandăm soluțiile și tehnologiile necesare. 

– Implementăm soluțiile conform caietului de sarcini.

– Asigurăm suport și mentenanță pentru întreaga perioadă de utilizare.

– Instruim utilizatorii astfel încât să obțineți maximum de beneficii de la sistemele software implementate.

Dacă aveți nevoie de soluții software de business (ERP, CRM, BI, WMS) și nu ați avut până acum bugetul necesar pentru achiziție și implementarea lor, acum e momentul să acționați! Cu o investiție de 10% din costul proiectului, puteți implementa soluțiile software necesare în valoare de până la 100,000 de EURO.

Un business eficient cu soluții de top de la BITSoftware 

Ca parte a Grupului Entersoft, BITSoftware este acum unul dintre cei mai importanți furnizori de software de business din România, cu cel mai complet portofoliu de produse, acoperind nevoi la nivel de companie și departamentale cu soluții ERP, CRM, Retail, WMS, eInvoicing, Mobile Field Sales și Service, BI și alte soluții pentru aproape toate verticalele. Cu peste 600 de ingineri calificați care pot oferi soluții de top, oportunitățile de viitor sunt fascinante și pot sprijini viziunea clienților noștri pentru transformarea digitală.

SocrateERP, în cloud, include funcționalități complete de gestiune economică și raportare, pentru firme care activează în diferite domenii. 

SocrateCRM, în cloud, vă oferă acces la toate Informațiile utile centralizate într-un singur loc, astfel încât compania să își eficientizeze vânzările, marketingul şi serviciile oferite clienților.

Entersoft Business Suite este o suită de software de business completă și integrată de aplicații ERP, CRM, Retail, WMS, Mobile, E-Commerce și Business Intelligence. Aceasta oferă un avantaj competitiv întreprinderilor medii și mari moderne, care doresc să integreze inovația și înalta tehnologie, în combinație cu o strategie de dezvoltare progresivă și durabilă.

Prin intermediul soluţiei de ultimă generaţie SocrateBI, aveți acces la un sistem integrat de raportare, analiză şi notificare. Rapoartele complete obținute în timp real vă ajută să răspundeți la orice întrebare, să analizați datele și luați decizii de business mai bune.

Cu soluțiile WMS obțineți un control complet al operațiunilor din depozit. Soluțiile de management al depozitelor cu funcționalități care sprijină luarea deciziilor, automatizând și reducând în același timp complexitatea operațiunilor din depozit pentru a elimina erorile, pentru a maximiza satisfacția clienților și crește productivitatea angajaților.

Pentru că nevoia de mobilitate este tot mai mare, punem la dispoziția clienților noștri o serie de aplicații mobile pentru automatizarea forței de vânzări (SFA), pentru organizarea și monitorizarea intervențiilor de pe teren sau pentru gestiunea deconturilor de cheltuieli pentru angajați. 

Răspundem, de asemenea, la nevoia de digitalizare a sistemului fiscal din România cu trei servicii, respectiv un serviciu de generarea declarației D406, SAF-T, un alt serviciu pentru transmiterea facturilor în format electronic, e-Factura și cel mai nou serviciu, e-Transport, de monitorizare a transporturilor cu risc fiscal ridicat.  

Echipa BITSoftware are o experiență extinsă în implementarea sistemelor software achiziționate prin intermediul fondurilor europene.

Intrați în programul Digitalizare IMM și folosiți fondurile de 347,5 milioane de euro puse la dispoziția antreprenorilor români de către Uniunea Europeană! Consultanții noștri vă stau la dispoziție! 

Start la digitalizare! https://www.bitsoftware.eu/programul-pentru-digitalizarea-imm-urilor-pnrr-c9/

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *