Cum se poate realiza acasă manichiura semipermanentă

December 22, 2022
15
Views


Ce face oja semipermanentă?

Principala diferență dintre oja semipermanenta și cea tradițională este durata. În timp ce lacul clasic se desprinde ușor, cel semipermanent rămâne fără cusur timp de cel puțin două săptămâni. Unghiile semipermanente sunt rezultatul aplicării unei oje pe bază de gel care, pentru uscare, necesită o lampă specială. Efectul este unul natural și durabil, iar îndepărtarea ojei se face cu acetonă, odată ce unghia a crescut suficient.

Cum se realizează manichiura semipermanentă?  

Formula acestui tip de lac de unghii nu este agresivă și protejează unghiile, iar pentru a obține o manichiură de lungă durată ușor și rapid, trebuie să aveți la îndemână următoarele produse:

    Lampă de uscare UV sau LED
    Instrumente pentru stilizarea cuticulei

De mare folos vă poate fi optarea pentru kit unghii gel, deoarece acesta conține toate elementele de care aveți nevoie, iar astfel veți reuși și să economisiți.

Pregătirea unghiilor și a cuticulelor

Este foarte important să eliminați orice tip de smalț anterior, să îndepărtați cuticulele și să șlefuiați suprafața unghiei cu o pila de tip buffer. După acești pași, dați-le unghiilor forma dorită.

1. Utilizați un cleanser pentru a îndepărta murdăria și a face oja să adere mai ușor.

2. Aplicați un strat subțire de bază, iar ulterior uscați-l în lampa UV cu LED.

3. Este timpul pentru aplicarea culorii, care se recomandă a fi dispusă în două straturi. Aplicați un strat de culoare și puneți mâna sub lampa UV cu LED-uri 2 minute, apoi aplicați un al doilea strat și lăsați-l să se usuce din nou sub lampă încă 2 minute.

4. Pentru a fixa culoarea și a face manichiura să reziste mai mult, aplicați top-coatul și uscați-l timp de 2 minute în lampă.

5. Dacă doriți, puteți aplica ulei pe suprafața cuticulelor, deoarece manichiura este gata!

Nu este greu de realizat o astfel de manichiură, însă aceasta necesită puțină răbdare și bineînțeles, îndemânare. De folos sunt kit-urile ce au în alcătuire produsele esențiale realizării manichiurii semipermanente sau cu gel, iar prețurile acestora nu sunt unele ridicate.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *