Comunicat de presă privind finalizarea proiectului Construire hala producție mobilier, corp anexă – centrală termică si dotari linie tehnologica

December 30, 2022
14
Views


WOODART SRL, cu sediul in Braila, Calea Calarasilor, nr. 256, Bl. N parter, anunta finalizarea, la data de 31.12.2022 a proiectului „Construire hala producție mobilier, corp anexă – centrală termică, amplasare gospodarie apă (rezervă PSI cu grup pompare) și dotări linie tehnologică”, cod SMIS 114805, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2: “Sprijinirea creării și extinderii capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 8.469.746.74 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 4.516.959,94 lei.

Obiectivul general al proiectului este consolidarea poziției pe piață a WOODART SRL într-un domeniu competitiv identificat în Strategia Națională de Competitivitate şi Planurile de Dezvoltare Regională, și anume în Fabricarea echipamentelor de ridicat și manipulat, obiectiv ce se încadreaza în obiectivul general al POR.

Obiectivul specific al proiectului vizează:

Diversificarea gamei de produse care vor fi fabricate de catre societate și anume seturi de mobilier pentru dormitor, seturi pentru mobilier de sufragerie, kit-uri demontabile pentru mobilier de mic dimensiuni, ca de exemplu (cuiere, pantofare, comode etc);Diversificarea gamei de produse prin noi procese care nu au mai fost aplicate de către societate, specifice fabricării de mobilier.

 

Durata de implementare a proiectului: 01.05.2017 – 31.12.2022.

 

Date de contact: SERBAN Cornel, administrator, tel/email:  0723390683 / office@woodart.ro

 

Proiect cofinanțat din FondulEuropean  de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *