Ultrasunete si rolul lor in procedurile de remodelare corporala

January 6, 2023
15
Views


Vezi mai multe detalii despre ultraunete

Ultrasunete sunt unde sonore de frecventa inalta, care sunt inaudibile pentru urechea umana. Acestea au fost utilizate in medicina si industrie de mult timp, dar au devenit tot mai populare in ultimii ani ca tratament de remodelare corporala.

Remodelarea corporala prin ultrasunete se bazeaza pe utilizarea de unde sonore de inalta frecventa pentru a incalzi tesutul gras subcutanat. Acest lucru poate ajuta la distrugerea tesutului gras si la imbunatatirea aspectului pielii.

Cate tipuri exista?

Exista mai multe tipuri de proceduri de remodelare corporala prin ultrasunete, inclusiv liposuctia ultrasonica si tratamentul de lifting facial. Liposuctia ultrasonica implica utilizarea unei sonde ultrasonice pentru a distruge tesutul gras, care apoi este indepartat prin intermediul unei incizii mici. Tratamentul de lifting facial implica utilizarea ultrasunetelor pentru a incalzi tesutul subcutanat de la nivelul fetei, ceea ce poate ajuta la imbunatatirea aspectului ridurilor si a pielii lasate.

Una dintre avantajele procedurilor de remodelare corporala prin ultrasunete este ca sunt minim invazive. Deoarece nu necesita anestezie generala sau incizii mari, recuperarea este de obicei mai rapida comparativ cu alte proceduri de remodelare corporala. De asemenea, aceste proceduri sunt considerate mai sigure decat alte optiuni chirurgicale, deoarece riscul de complicatii este mai mic.

Ce trebuie sa stii despre rezultatele procedurii?

Cu toate acestea, este important sa retineti ca rezultatele procedurilor de remodelare corporala prin ultrasunete pot varia de la o persoana la alta si ca nu sunt o solutie magica pentru pierderea in greutate. De asemenea, este esential sa va asigurati ca aveti un specialist calificat care sa efectueze procedura si sa va ofere toate informatiile de care aveti nevoie inainte de a va decide daca acest tratament este potrivit pentru dvs.

Pentru o serie de proceduri cu ultrasunete te asteptam in clinica de remodelare corporala Fysiogand! In afara de ultrasunete, specialistii Fysiogand va pot ajuta si cu alte proceduri precum electrostimulare sau criolipoliza!

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *