Firma ta ajunge în atenția clienților cu reclamele cu litere luminoase

January 9, 2023
15
Views


Îți dorești vizibilitate și o promovare cum nu ai mai văzut până acum? Firma Litere Luminoase are soluția pentru tine. Reclamele cu litere luminoase sunt în prezent cele care fac diferența dintre firmele din aceeași arie de activitate. Vrei să fii tu cel unic? Atunci comandă-ți o reclamă luminoasă!

Reclame luminoase care îți propulsează afacerea în top

Sunt multe modalități prin care afacerea ta poate ieși din rândul normalului. Un set de casete luminoase sau firme luminoase sunt doar câteva dintre acestea. Aceste modalități fac parte din categoria promovării din mediul offline. La ce se referă acesta?

În prezent, există mai multe moduri prin care o afacere ajunge mai aproape de clienți. Promovarea se face în două moduri: online și offline. Online-ul ține de orice este postat pe internet: poze, video-uri, trailer-uri și altele. Offline este reprezentat de:

reclame la TV sau radio;anunțuri prin ziare;pliante, broșuri, flyere;panouri, afișe, reclame iluminate.

Deși toată lumea stă pe internet acum, promovarea offline nu este mai prejoasă decât cea online. Multe firme încă apelează la reclamele luminoase sau la logo-uri din litere cu iluminare LED sau neon. De ce ar trebui să faci și tu la fel?

Reclame luminoase – personalizate după cum vrei tu

Cel mai mare avantaj al acestor reclame este faptul că pot fi personalizate. Ce anume poți face unic la ele? În primul rând, poți alege mărimea și forma. Vrei un pătrat, un dreptunghi sau poate un cerc? Se rezolvă. Vrei ca reclama să fie mai mare sau mai mică?

De asemenea, se poate alege și culoarea cu care aceste reclame să fie iluminate. LED-ul are multe culori din care poți selecta, la fel și neonul. În funcție de bugetul pe care ești dispui să îl aloci, poți avea cele mai chic reclame din zona ta.

Reclamele cu iluminare LED nu sunt costisitoare

LED-ul și neonul sunt la putere când vine vorba de reclamele iluminate. Ele sunt principalele surse de lumină ale acestora. Care ar fi, totuși, diferența dintre ele?

    LED-ul are o cromatică mai variată;
    LED-ul este mai puțin costisitor;
    Neonul are culori mai puternice,
    Litere iluminate cu LED sunt mai ușor de personalizat.

Majoritatea firmelor optează pentru reclamele cu LED. Sunt mai puțin costisitoare și mai convenabile. Totuși, dacă bugetul îți permite, reclamele cu neon produc mai mult impact. De ce? Din cauza culorilor puternice și al puterii cu care acestea luminează la o distanță mai mare.

Vrei ceva unic și personal? Reclamele luminate pot fi unice

Mai sus am menționat despre faptul că poți personaliza reclamele după bunul plac. Dacă nu ai vreo idee la îndemână, firma cu care colaborezi îți va oferi una. Tot ce ai de făcut este să îți spui propunerile și ideile. O reclamă are mai mult impact cu cât este mai originală.

Ideile tale cu privire la promovarea offline pot prinde viață cu firma potrivită. În acest sens, firma Litere Luminoase este partenerul tău ideal. Ei îți transformă reclamele și firma astfel încât ele să fie excepționale. Și să atragă mai mulți clienți, bineînțeles.

Originalitate și flexibilitate la prețuri scăzute

Marele avantaj al reclamelor cu LED este că nu sunt scumpe. Acestea nu consumă la fel de mult curent precum reclamele cu neon. Din acest motiv, sunt mai puțin costisitoare. De asemenea, ele pot fi amplasate oriunde, în special în locuri aglomerate.

Ce este de luat în considerare este punctul unde să fie amplasată reclama. De obicei, acestea sunt așezate în locuri unde traficul de oameni este mare. Astfel, găsești reclame la intersecții, pe clădiri înalte, chiar și lângă alți competitori.

Așadar, ce fel de iluminare ai dori pentru reclamele tale? Poți opta pentru:


Tipuri de reclame

Avantaje

Cu iluminare LED

Mai puțin costisitoare, mai variate

Cu neon

Culorile sunt mai puternice

 

De unde vei achiziționa astfel de reclame? De la firma Led Lux, firma care aduce lumină afacerii tale.

Cel mai bun partener care îți poate promova afacerea este firma Litere Luminoase din Oradea. Ai o idee cum ai vrea să îți arate reclamele luminoase? Transmite-ți ideile mai departe și urmărește cum firma ta va deveni cea mai populară din oraș.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *