10 avantaje ale unei lize electrice de marfa

January 12, 2023
9
Views


Daca esti transportator si esti pus zilnic in situatia de a cara marfa pe scari, stii ca o liza de marfa este un accesoriu indispensabil. Indiferent de ce transporti, pentru a-ti putea proteja sanatatea si pentru a-ti salva energia ai nevoie de un ajutor in situatiile in care trebuie sa cari lazi, saci si cutii pe scari.

Daca in trecut, singurul ajutor era o alta pereche de maini sau, in cel mai bun caz, o liza mecanica de marfa, astazi exista lizele electrice.

Ce este o liza electrica?

Liza electrica (denumita si elevator electric de marfa) este o platforma de marfa gandita special pentru transportul marfurilor pe scari. Dotata cu un mic motor, aceasta dispune de un sistem inovator cu ajutorul caruia caratul diverselor obiecte pe scari devine o simpla formalitate.

Liza electrica permite transportul unor obiecte voluminoase si grele (exista chiar si lize care permit transportul unor greutati de 360 kg) si este o investitie care poate aduce multiple avantaje, atat pentru profesionisti (firme de curierat, transport si mutari, producatori, asociatii de locatari, firme de distributie), cat si pentru persoanele fizice.

Care sunt principalele 10 avantaje ale unei lize electrice?

1. Are o greutate redusa. Liza poate sa fie carata peste tot in masina si poate fi mutata cu usurinta dintr-o parte in alta.

2. Este usor de manevrat. Lizele electrice moderne sunt foarte usor de manevrat, implicand un efort minim din partea utilizatorilor.

3. Creste viteza de deplasare. Viteza de deplasare a unui elevator electric de marfa este foarte greu de atins de un om. Aceasta poate sa urce cu pana la 48 de trepte pe minut;

4. Este ideala atat pentru urcarea, cat si pentru coborarea scarilor. Lizele electrice nu sunt folosite doar la urcare, ci si la coborare.

5. In caz de nevoie, poate sa fie folosita sub forma unui carucior manual. In cazul in care ramane fara baterie, acumulatorul detasabil poate sa fie scos iar liza poate fi folosita asemenea unui carucior manual;

6. Lizele moderne, precum cele comercializate de Tehnosano, sunt performante pe toate tipurile de scari, inclusiv pe cele spiralate.

7. Are o durata mare a bateriei. In general, durata de viata a bateriei este mare, permitand finalizarea unui numar mare de proiecte. Odata ce s-a terminat, bateria se incarca rapid.

8. Este dotata cu anvelope pneumatice, care fac transportul sa fie foarte confortabil. Anvelopele pneumatice aduc un alt plus in usurinta de manevrare a lizei.

9. Genereaza economii de timp. Pentru profesionistii care folosesc o liza electrica, timpul pierdut cu urcatul scarilor poate sa fie economisit, ceea ce creste productivitatea.

10. Face transportul sa fie mult mai sanatos pentru utilizator. Nu in ultimul rand, un avantaj major al lizelor electrice este faptul ca persoanele responsabile cu caratul nu mai pun presiune pe spate si pot economisi energie.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *